Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ανέφερε στην απολογία του – «Έβλεπα τα θετικά σχόλια και μου προκαλούσαν ικανοποίηση»
11:00 - 28/12/2021
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογείται σήμερα για την τρίτη μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εις βάρος
To άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ανέφερε στην απολογία του – «Έβλεπα τα θετικά σχόλια και μου προκαλούσαν ικανοποίηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα θετικά σχόλια κάτω από τα βίντεο μου προκαλούσαν ικανοποίηση
«Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από τα βίντεο μου προκαλούσαν ικανοποίηση» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή χθες, Δευτέρα. «Δεν κράτησα εγώ το βίντεο. Το είχα αποσύρει από το 2019. Κάποιος μάλλον το είχε αποθηκεύσει και το ανέβασε πάλι. Έχω παρέκκλιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από τα βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή για την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του, για την οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήμα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτάθης Παναγιωτόπουλος: «Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από το βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση»
Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για δεύτερη συνεχή ημέρα, προκειμένου να απολογηθεί, αυτή τη φορά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣτάθης Παναγιωτόπουλος: «Έβλεπα τα βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση…»
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Διαβάστε το στο news.gr