Κ.Νοτοπούλου: «Έχω βαριά βαρηκοΐα - Επικοινωνώ χρησιμοποιώντας ακουστικά βαρηκοΐας & βασίζομαι στη χειλοανάγνωση»

12:00 - 28/12/2021

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα που την έκανε να χάσει την ακοή της. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «σήμερα έχω βαριά βαρηκοΐα, επικοινωνώ χρησιμοποιώντας ακουστικά βαρηκοΐας και βασίζομαι στη χειλοανάγνωση». Η κα Νοτοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο τόσο επιθετικό που με έφερε με σοκαριστικό τρόπο αντιμέτωπη με όλα. Κυριολεκτικά χρειάστηκε να παλέψω για τη ζωή μου τους πρώτους μήνες. Και η επαναφορά σε μία ομαλότητα ήταν εξαιρετικά αβέβαια. Στη συνέχεια, σιγά σιγά έμαθα να υπάρχω με άλλο τρόπο. Ήταν εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική η π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Νοτοπούλου: Εχω βαριά βαρηκοΐα – βασίζομαι σε ακουστικά και στη χειλοανάγνωση

Η 33χρονη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μια πολύ προσωπική συνέντευξη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που είχε και την αναπηρία που της κληροδότησε ένα ιδιαίτερα επιθετικό αυτοάνοσο. «Χρειάστηκα βοήθεια και υποστήριξη για να αποδεχτώ και να αγαπήσω τον καινούργιο μου εαυτό» The post Η εξομολόγηση της Κατερίνας Νοτοπούλου: Εχω βαριά βαρηκοΐα – βασίζομαι σε ακουστικά και στη χειλοανάγνωση appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις