Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης – Θα απουσιάζει από τον τελικό του «Just the 2 of us»

11:44 - 29/12/2021

Ο Χάρης Βαρθακούρης πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε μέσα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως είναι θετικός στο κορωνοϊό. Ο...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρνητική στον κορωνοϊό η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Θα διαγωνιστεί στον τελικό του J2US με τον Stan

Υποβλήθηκε μοριακό τεστ κι έκανε γνωστό το αποτέλεσμα μέσω των social media - Oι ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Χάρη Βαρθακούρη

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κορoνοϊό ο Αντώνης Βλοντάκης – Είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου

Ο Αντώνης Βλοντάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του, πως παρά το γεγονός ότι είχε κάνει και τα τρία εμβόλια και πρόσεχε, κόλλησε κορωνοϊό και συνεπώς βρίσκεται σε καραντίνα. O αθλητής και ηθοποιός θα αλλάξει χρονιά μόνος του. «Μετά από αμέτρητα rapid test, μοριακούς ελέγχους, τρία εμβόλια και μεγάλη προσοχή, ήρθε η ώρα να νοσήσω. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Χάρης Βαρθακούρης - Πλήρως εμβολιασμένος, τι συμπτώματα έχει

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τα social media.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης – Πώς κόλλησε

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του #J2US, ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε θετικός στον ιό

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»