Όλα τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

15:24 - 29/12/2021

Όλα τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 29/12/2021 Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε εκτάκτως το μεσημέρι της Τετάρτης ο Θάνος Πλεύρης, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που χθες ήταν 21.000 και σήμερα αναμένεται να αγγίξουν τα 30.000. Στο επίκεντρο βρέθηκε η εστίαση, με την λειτουργία τους να σταματάει τα μεσάνυχτα. Εξαίρεση αποτελεί η παραμονή της πρωτοχρονιάς που λόγω του ρεβεγιόν θα επιτραπεί να είναι ανοιχτά μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική που πλέον απαγορεύεται. Κάτι που σημαίνει οτι club και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ουσιαστικά δεν μπορούν να

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα μέτρα: Τι ισχύει για την τηλεργασία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα

Βγήκε νωρίτερα η ΚΥΑ για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού, στην οποία περιγράφονται όλα αναλυτικά. Ανάμεσά τους και το τι προβλέπεται για την τηλεργασία τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα Πέμπτη (30/12), στις 6.00 το πρωί, για την τηλεργασία προβλέπονται τα εξής: ... Περισσότερα To άρθρο Νέα μέτρα: Τι ισχύει για την τηλεργασία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για τη μουσική στα μαγαζιά από την Πέμπτη

«Δεν θα επιτρέπονται όρθιοι πελάτες, ενώ θα απαγορευτεί η μουσική» ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας παρουσιάζοντας τα νέα μέτρα κατά του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νέα μέτρα covid: Τι ισχύει για εστίαση, ρεβεγιόν, πρωτοχρονιά

Νέα μέτρα covid ισχύουν πλέον στη χώρα, με αλλαγές στην εστίαση, αλλά και στο ρεβεγιόν για την Πρωτοχρονιά. Τα νέα περιοριστικά μέτρα έρχονται σε μια περίοδο έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού από την  υπερ-μεταδοτική παραλλαγή «Όμικρον» του SARS-CoV-2. Αναλυτικά, σύμφωνα με την εξειδίκευση των μέτρων που έκανε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης: Τα καταστήματα εστίασης […] The post Νέα μέτρα covid: Τι ισχύει για εστίαση, ρεβεγιόν, πρωτοχρονιά appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Σε ισχύ τα νέα μέτρα: Πώς θα λειτουργούν εστίαση και διασκέδαση- Αναλυτικά η ΚΥΑ

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα που τέθηκαν από τις 6 το πρωί σε ισχύ. Το άρθρο Σε ισχύ τα νέα μέτρα: Πώς θα λειτουργούν εστίαση και διασκέδαση- Αναλυτικά η ΚΥΑ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Όλα τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της μετάλλαξης Όμικρον ανακοίνωσε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κορωνοϊός: Τι θα ισχύει από σήμερα για εστίαση και διασκέδαση - Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν

Αυστηρότερο πλαίσιο μέτρων εισηγήθηκαν χθες οι ειδικοί και ανακοίνωσε η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον στη χώρα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σε ισχύ τα νέα μέτρα: Πώς θα λειτουργούν εστίαση και διασκέδαση- Αναλυτικά η ΚΥΑ

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα που τέθηκαν από τις 6 το πρωί σε ισχύ Στη δημοσιότητα δόθηκε η σχετική ΚΥΑ με τα νέα μέτρα που τέθηκαν από σήμερα στις 6 το πρωί σε ισχύπροκειμένου να ανακοπεί η πορεία της μεταλλαξης “Όμικρον”. Οι χώροι διασκέδασης/εστίασης θα έχουν ωράριο έως τα μεσάνυχτα, θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους πελάτες, […] The post Σε ισχύ τα νέα μέτρα: Πώς θα λειτουργούν εστίαση και διασκέδαση- Αναλυτικά η ΚΥΑ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Σε ισχύ τα νέα μέτρα: Πώς θα λειτουργούν εστίαση και διασκέδαση- Αναλυτικά η ΚΥΑ

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα που τέθηκαν από τις 6 το πρωί σε ισχύ

Διαβάστε το στο Skai.gr

Από το πρωί της Πέμπτης τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για μουσική, εστίαση και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Από τις 6 το πρωί αύριο, Πέμπτη, θα ισχύσουν τα μέτρα για την αποτροπή περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια έκτακτων ανακοινώσεων, μετά το χθεσινό εφιαλτικό ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα. Τα εστιατόρια και τα άλλα καταστήματα του χώρου της εστίασης θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με καθήμενους σε τραπέζια 6 ατόμων και χωρίς ορθίους και μουσική. Εξαίρεση αποτελεί η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε και θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων έως τις 2 τα ξημερώματα, με τους ίδιους περιορισμούς. Αναλυτικά τα μέτρα: -Τίθεται ωράριο στη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης […] The post Από το πρωί της Πέμπ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύσει σε εστίαση, διασκέδαση και ΜΜΜ από αύριο

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τις αποφάσεις για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στη χώρα, από αυρίο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Όλα τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση της μετάλλαξης Όμικρον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης – Τι θα ισχύσει από την Πέμπτη – Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιά. «Η κυβέρνηση ζήτησε από την επιτροπή των εμπειρογνώμων να συγκληθεί στη «σκιά» της επικράτησης της μετάλλαξης Όμικρον», τόνισε ο υπ. Υγείας […] The post Όλα τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»