Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα δεν προσβάλει μόνο εμένα!»

21:00 - 29/12/2021

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram απάντησε ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνταντίνος Μητσοτάκης στον ΣΥΡΙΖΑ και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «σπάσιμο της καραντίνας». Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγραψε: Το άρθρο Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα δεν προσβάλει μόνο εμένα!» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Η κατηγορία ότι έσπασα την καραντίνα θίγει εμένα και τους συμπαίκτες μου στο Warzone»

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη» έγραψε σε Instagram story

Διαβάστε το στο

Πως απαντά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα ενώ ήταν θετικός στον κοροναϊό

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη»

Διαβάστε το στο

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα: «Θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone»

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι θετικός στον κορονοϊό. ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης στην οικογένεια του πρωθυπουργού»

Διαβάστε το στο

Πώς απαντά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα ενώ ήταν θετικός στον κοροναϊό

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πως απαντά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα (εικόνα)

Με χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε να απαντήσει ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απορρίπτοντας παράλληλα τις κατηγορίες ότι έσπασε την καραντίνα ενώ είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: H απάντηση του γιού του πρωθυπουργού σε όσους λένε ότι έσπασε την καραντίνα

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας