Λίγες ημέρες πριν ο Άδωνις διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές, ωραίες εορτές»

14:30 - 30/12/2021

Λίγες ημέρες πριν ο Άδωνις διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές, ωραίες εορτές» Θα ήταν κωμωδία εάν δεν είχε εξελιχθεί σε τραγωδία. Λίγες ημέρες μόλις πριν ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές, ωραίες εορτές», ότι η πανδημία βρίσκεται «σαφώς σε πτωτική τάση». Και φυσικά απέκλειε κάθε περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα. Λέτε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ατελείωτες παλινωδίες: Όταν ο Α. Γεωργιάδης διαβεβαίωνε πως «θα έχουμε καταπληκτικές γιορτές» και «γεμάτα καταστήματα»!

Λίγες μέρες πριν ο Θάνος Πλεύρης βάλει άτυπο «λουκέτο» σε εστίαση και διασκέδαση, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε για «καταπληκτικές γιορτές» και «γεμάτα καταστήματα» χωρίς μέτρα! Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή