Ρικ Πιτίνο για Ίαν Βουγιούκα: «Ανησυχώ ότι θα φάει πολύ αυτές τις μέρες»

20:40 - 29/12/2019

Ο Αμερικανός κόουτς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ ένα ευτυχισμένο και υγιές 2020 σε όλους τους Έλληνες φίλους μου. Είναι μια ξεχωριστή χώρα με ξεχωριστούς ανθρώπους και είμαι πολύ περήφανος που ζω εδώ.» Στη συνέχεια αναφέρθηκα στα αγωνιστικά αλλά και εξω-αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Ίαν Βουγιούκα. «Ένα από τα προβλήματα που έχουμε στην Ευρωλίγκα ειδικά είναι το ριμπάουντ. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να δώσουμε ώθηση, αρχίζοντας τον Μήτογλου στο “4” και μας βοήθησε, γιατί ανά λεπτό είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ που έχουμε στην ομάδα. Είχε 4 ανά 12 λεπτά συμμετοχής και απόψε πήρε περισσότερα λεπτά, έπαιξε σχεδόν 21 λεπτά και πήρε 11. Ελπίζω, γν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρικ Πιτίνο: «Ανησυχώ ότι ο Βουγιούκας θα φάει πολύ αυτές τις μέρες»

Ρικ Πιτίνο: Ο Αμερικανός προπονητής έκανε χιούμορ σχετικά με τον Ίαν Βουγιούκα και τα κιλά του και σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανιωνίου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις