Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Ίντερ»

20:42 - 30/12/2021

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησε το καλοκαίρι από την Ίντερ, επιστρέφοντας στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ξόδεψαν το ποσό ρεκόρ των 115 εκατ. ευρώ στην ιστορία τους, με τον Βέλγο φορ να κατέχει την ακριβότερη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Παρόλα αυτά, ο θηριώδης επιθετικός φαίνεται πως δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στην Τσέλσι, αφού όπως ανέφερε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Βόμβες» Λουκάκου κατά Τούχελ: «Δεν είμαι χαρούμενος μαζί του, ελπίζω να γυρίσω στην Ίντερ»

Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Ρομέλου Λουκάκου έριξε... βόμβες στο «εσωτερικό» της Τσέλσι, με συνέντευξή του στο Sky Sports, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του...

Διαβάστε το στο Zougla

«Βόμβες» Λουκάκου – «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, ελπίζω να επιστρέψω στην Ιντερ»

Μόνο χαρούμενος δεν είναι ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, με τον Βέλγο επιθετικό να δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ το συντομότερο δυνατό!

Διαβάστε το στο

«Βόμβες» Λουκάκου – «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, ελπίζω να επιστρέψω στην Ιντερ»

Μόνο χαρούμενος δεν είναι ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, με τον Βέλγο επιθετικό να δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ το συντομότερο δυνατό!

Διαβάστε το στο tovima

Επίθεση σε Τούχελ από Λουκάκου – «Δεν είμαι καλά στην Τσέλσι, θέλω να γυρίσω στην Ίντερ»

Το περασμένο καλοκαίρι η Ίντερ έγινε άνω-κάτω εξαιτίας του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος ορκιζόταν ότι θα παραμείνει στο Μιλάνο και τελικά είπε «ναι» στην Τσέλσι, πιέζοντας για να πάρει μεταγραφή. Την πήρε και τώρα, λίγους μήνες μετά, αλλάζει ξανά άποψη και εκφράζοντας τα παράπονά του για τον Τόμας Τούχελ τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, επιχειρώντας να ρίξει ξανά γέφυρες με τους οπαδούς των νερατζούρι. Ο Βέλγος φορ ήταν ο πρωταγωνιστής των Μιλανέζων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι, αλλά όταν οι Λονδρέζοι τού… έστρωσαν χρυσάφι για να επιστρέψει σε αυτούς, το έκανε. Πριν καν συμπληρώσει εξάμηνο στην Αγγλία, όμως, έχει αλλάξει ξανά άποψη, όπως δείχνουν οι δηλώσεις του στο S

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος με τον Τούχελ, ελπίζω να γυρίσω στην Ιντερ»

Καθόλου χαρούμενος δεν είναι στην Τσέλσι ο Ρομέλου Λουκάκου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, λέγοντας παράλληλα πως ελπίζει να επιστρέψει στην Ίντερ Τις στιγμές που βρισκόταν στην Ίντερ αναπολεί ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως δεν είναι χαρούμενος στην Τσέλσι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον προπονητή των […] The post Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος με τον Τούχελ, ελπίζω να γυρίσω στην Ιντερ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι - Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Ίντερ»

Ο Ρομέλου Λουκάκου γνωστοποίησε τα συναισθήματα του και ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στην αγαπημένη του Ίντερ. Τι είπε για τον Τούχελ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»