Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία»

12:32 - 31/12/2021

Να μην σχολιάσει την απουσία του Τζόκοβιτς από το ΑΤΡ στο Σίδνεϊ θέλησε ο Στέφανος Τσιτσιπας, τονίζοντας ότι σέβεται τον Σέρβο που αποφάσισε να μην αγωνιστεί. Ο Τζόκοβιτς αποχώρησε από…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία»

O Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε να σχολιάσει απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς από το ATP Cup στο Σίδνεϊ, λέγοντας ότι σέβεται την απόφαση του Σέρβου να μην αγωνιστεί στο τουρνουά και τονίζοντας πως ο ίδιος έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, για να βρεθεί στην Αυστραλία. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από το ATP Cup και η συμμετοχή του στο ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία, επιλογή του Τζόκοβιτς να μην παίξει

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θέλησε να σχολιάσει απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

«Εάν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να μην ακολουθήσουν τους κανόνες, είναι επιλογή τους»

Διαβάστε το στο news.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία» 31/12/2021 O Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε να σχολιάσει απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς από το ATP Cup στο Σίδνεϊ, λέγοντας ότι σέβεται την απόφαση του Σέρβου να μην αγωνιστεί στο τουρνουά και τονίζοντας πως ο ίδιος έκανε τις απαραίτητες κινήσεις, για να βρεθεί στην Αυστραλία. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από το ATP Cup και η συμμετοχή του στο Australian Open, εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο. Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από την Σερβία εμφάνισαν το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη να μην παίρνει ειδική υγειονομική άδεια (σ.σ. δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό), προκ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Τσιτσιπάς: «Έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να είμαι στην Αυστραλία, επιλογή του Τζόκοβιτς να μην παίξει»

Τσιτσιπάς: «Αν ο Τζόκοβιτς πιστεύει ότι δεν είναι έτοιμος να παίξει ATP Cup για οποιονδήποτε λόγο, είναι επιλογή του και πρέπει να την σεβαστούμε».

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά