Λευτέρης Πετρούνιας: «Έγραφαν κατάρες για το παιδί μου» – Τι είπε για τον σάλο μετά την λάθος δήλωση του
12:48 - 31/12/2021
Την πρώτη του συνέντευξη μετά το σάλο που προκάλεσαν σχόλια του για το κίνημα #metoo έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκαλύπτοντας τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πετρούνιας: Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών
«Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο Πετρούνιας για τον σάλο που προκλήθηκε μετά από δήλωσή του για το #MeToo - Δεν ξεκαθάρισε αν θα σταματήσει να αγωνίζεται μετά τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι
Διαβάστε το στο Λευτέρης Πετρούνιας: Δέχθηκα κατάρες εγώ και η οικογένειά μου μετά την άστοχη δήλωση για το metoo
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν καλεσμένος στο στο «Πρωινό» του ANT1 το πρωί της Παρασκευής και μίλησε στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων (χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι) μίλησε για το Τόκιο, την οικογένειά του αλλά και για τις αντιδράσεις που...
The post Λευτέρης Πετρούνιας: Δέχθηκα κατάρες εγώ και η οικογένειά μου μετά την άστοχη δήλωση για το metoo appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΛευτέρης Πετρούνιας: Έγραφαν κατάρες για το παιδί μου – Τι είπε για τον σάλο μετά την λάθος δήλωση του
Γυμναστική Την πρώτη του συνέντευξη μετά το σάλο που προκάλεσαν σχόλια του για το κίνημα #metoo έδωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκαλύπτοντας τα μηνύματα μίσους που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραφαν κατάρες για το παιδί μου – Τι είπε για τον σάλο μετά την λάθος δήλωση του
Διαβάστε το στο spoilers