George R.R. Martin: Έχω δει το πρώτο επεισόδιο House of the Dragon – Δεν θα απογοητευτείτε

20:40 - 31/12/2021

Σκέψεις για τη σειρά House of the Dragon δημοσίευσε στο προσωπικό του blog ο George R.R. Martin, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι δεν περίμενε η σειρά να είναι η πιο πολυαναμενομένη για το 2022 σύμφωνα με το IMDB. Μεταξύ άλλων ανέφερε, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr: «Ανυπομονώ πάρα πολύ για το HOTD. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Ξέρω πολλά από τα πράγματα που δείτε (έγραψα το βιβλίο). Επίσης έχω δει το πρώτο επεισόδιο αν και όχι στην τελική του επεξεργασία και μπορώ να σας πω ότι το λάτρεψα. Είναι σκοτεινό, δυνατό και σοκαριστικό, ακριβώς όπως μου αρέσει η επική φαντασία. Ο Ryan και ο Miguel έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και το καστ της σειράς όπως και με το Game of Thrones είναι ηθο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας