Πιο… πικρός ο καφές από σήμερα – Πόσο ακριβαίνει

11:16 - 01/01/2022

Πιο… πικρός ο καφές από σήμερα – Πόσο ακριβαίνει 01/01/2022 Ακριβότερος κατά 10 λεπτά θα είναι από σήμερα, 1η Ιανουαρίου, ο καφές take away  για τους καταναλωτές. Δηλαδή, οι καταναλωτές take away καφέ θα επιβαρύνονται με ειδική εισφορά προστασίας του περιβάλλοντος 4 λεπτών συν ΦΠΑ για το πλαστικό ποτήρι κι άλλα τόσα για το καπάκι του. Με τον ΦΠΑ και τη στρογγυλοποίηση, η επιβάρυνση διαμορφώνεται στα 10 λεπτά. Ωστόσο σημειώνεται ότι  η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν αφορά κυπελάκια για ποτά ή περιέκτες τροφίμων για προϊόντα που πωλούνται συσκευασμένα από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και για τα οποία δεν πραγματοποιείται πλήρωση στο σημείο πώλησης, όπως κυπελά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιο… πικρός ο καφές από σήμερα – Πόσο ακριβαίνει

Πιο ακριβός κατά 10 λεπτά θα είναι από σήμερα, ο καφές take away για τους καταναλωτές. Ακριβότερος κατά 10 λεπτά θα είναι από σήμερα, 1η Ιανουαρίου, ο καφές take away για τους καταναλωτές. Δηλαδή, οι καταναλωτές take away καφέ θα επιβαρύνονται με ειδική εισφορά προστασίας του περιβάλλοντος 4 λεπτών συν ΦΠΑ για το πλαστικό ποτήρι […] The post Πιο… πικρός ο καφές από σήμερα – Πόσο ακριβαίνει appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ακριβότερος ο καφές από σήμερα – Πόση αύξηση παίρνει!

Η νέα χρονια φέρνει και ανατιμήσεις Ακριβοτερος κατά 10 λεπτά θα είναι από σήμερα, 1η Ιανουαρίου 2022, ο καφές take away για τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει να υπολογίζεται ένα νέο «πράσινο» τέλος για τον καφέ, υπό τη μορφή εισφοράς προστασίας του περιβάλλοντος. Τι σημαίνει αυτό; Από την Πρωτοχρονιά, όποιος παίρνει take away καφέ ή άλλα Το άρθρο Ακριβότερος ο καφές από σήμερα – Πόση αύξηση παίρνει! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Καφές αυξήσεις: «Πικρός» ο καφές από σήμερα στα πλαστικά – Πόσο αυξάνεται

Καφές αυξήσεις: «Πικρός» ο καφές από σήμερα στα πλαστικά ποτήρια καθώς οι καταναλωτές take away καφέ θα επιβαρύνονται με ειδική εισφορά προστασίας του περιβάλλοντος.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»