Τσιτσιπάς: «Προληπτικό βήμα εν όψει Μελβούρνης»

11:40 - 01/01/2022

Τσιτσιπάς: «Προληπτικό βήμα εν όψει Μελβούρνης» 01/01/2022 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει σήμερα την πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν και, όπως είναι φυσικό, η κατάστασή του προβληματίζει εν όψει Australian Open (17/1). Ο ίδιος, πάντως, ήταν κάπως καθησυχαστικός μετά την απόσυρσή του από τον αγώνα κόντρα στον Χούμπερτ Χούρκατς για το ATP Cup: «Η αποθεραπεία μετά την εγχείρηση στον αγκώνα είναι στον σωστό δρόμο εν όψει Μελβούρνης και σήμερα έγινε ένα προληπτικό βήμα για να είμαι σίγουρος πως θα είμαι εκεί. Θα πάρουμε κάθε μέρα, κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι τότε». Ο Στέφανος χειρουργήθηκε στον αγκώνα τον περασμένο Νοέμβριο και πρόλαβε να ξεκινήσει κανο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αποσύρθηκα προληπτικά - Στόχος να βρίσκομαι στη Μελβούρνη»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον λόγο τον οποίο αποσύρθηκε από το ATP Cup αποκάλυψε ο Έλληνας πρωταθλητήςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τσιτσιπάς: “Αποσύρθηκα προληπτικά, στόχος μου να βρίσκομαι στη Μελβούρνη”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διευκρίνισε ότι η απόσυρσή του από τον αγώνα με τον Χούμπερτ Χούρκατζ έγινε για προληπτικούς λόγους και ότι στόχος του είναι να βρίσκεται στο Australian Open. Η απόσυρση του Στέφανου Τσιτσιπά από την αναμέτρηση με τον Χούμπερτ Χούρκατζ όπως ήταν φυσιολογικό ανησύχησε αρκετούς, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε καθησυχαστικός. Το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης σε δήλωσή […] The post Τσιτσιπάς: “Αποσύρθηκα προληπτικά, στόχος μου να βρίσκομαι στη Μελβούρνη” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τσιτσιπάς: «Είναι ένα προληπτικό βήμα για να βεβαιωθώ ότι θα φτάσω μέχρι τη Μελβούρνη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες με πάγο στον αγκώνα στον οποίον εγχειρήστηκε πρόσφατα, απέσυρε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς στο ATP Cup και θα τον αντικαταστήσει ο Αριστοτέλης Θάνος που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.   Όπως είναι γνωστό ο Έλληνας πρωταθλητής, νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, αποχώρησε από τους τελικούς Nitto ATP 2021 πριν από ενάμιση μήνα μετά από έναν αγώνα λόγω του ίδιου τραυματισμού στον αγκώνα, ενώ στη συνέχεια υπόβληθηκε σε επέμβαση. «Η ανάρρωση από την επέμβαση στον αγκώνα μου τον Νοέμβριο είναι σε καλό δρόμο για τη Μελβούρνη […] The post Τσιτσιπάς: «Είναι ένα προληπτικό βήμα για να

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)