Θετική στον κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη

22:28 - 01/01/2022

H πανδημία συνεχίζει να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και η εξάπλωση της Όμικρον είναι ραγδαία To άρθρο Θετική στον κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θετική στον κορωνοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη

Δείτε την ανάρτησή της στο Twitter

Διαβάστε το στο

Με κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη

Ή Μπέσσυ Αργυράκη διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο twitter. Η Μπέσυ Αργυράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δε με άφησε ήσυχη κι εμένα.. Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλεφωναλή χρονιά με τον άνδρα μου..σαλόνι..κρεβατοκάμαρα..Υγρά βιταμίνες και υπομονή!!». Καλημέρα και καλή ... Περισσότερα To άρθρο Με κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θετικός στον κοροναϊό ο Ρονάλντο

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό

Διαβάστε το στο

Ρονάλντο: Θετικός στον κορονοϊό ο Βραζιλιάνος

Ο Ρονάλντο Ναζάριο διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό «με ήπια συμπτώματα» και τέθηκε σε καραντίνα, χάνοντας έτσι τον εορτασμό για τα 101 χρόνια της Κρουζέιρο.

Διαβάστε το στο

Θετική στην κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη

Θετική στον κορονοϊό είναι η Μπέσσυ Αργυράκη, όπως γνωστοποίησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με μια ανάρτησή της στο Twitter.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ρονάλντο!

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις ούτε σε... «φαινόμενα». Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, διαγνώστηκε θετικός και έτσι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κρουζέιρο για τα 101 χρόνια από την ίδρυσή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε: «Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δε με άφησε ήσυχη κι εμένα.. Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλεφωναλή χρονιά με τον άνδρα μου..σαλόνι..κρεβατοκάμαρα..Υγρά βιταμίνες και υπομονή!!», έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Twitter.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Με κορωνοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη

H γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο twitter.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Το ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter Το άρθρο Θετική στον κορωνοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ρονάλντο

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου και νυν ιδιοκτήτης της Κρουζέιρο, Ρονάλντο, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις ούτε σε… «φαινόμενα». Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο, διαγνώστηκε θετικός και έτσι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κρουζέιρο για τα 101 χρόνια από την ίδρυσή της. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε σπουδαίος […] The post Θετικός στον κορωνοϊό και ο Ρονάλντο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Θετική στον κορονοϊό είναι η Μπέσσυ Αργυράκη, όπως γνωστοποίησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με μια ανάρτησή της στο Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκανε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό, και έτσι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. «Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δεν με άφησε ήσυχη κι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρονάλντο!

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρονάλντο! 02/01/2022 Ο κορονοϊός και η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνονται με ταχείς ρυθμούς στην υφήλιο και πλέον ακόμη ένας επώνυμος πρώην ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε θετικός. Ο λόγος για τον Ρονάλντο, το «φαινόμενο» δηλαδή. Ο Βραζιλιάνος θρύλος και ιδιοκτήτης της Κρουζέιρο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε αμέσως σε καραντίνα, έχοντας παρουσιάσει ήπια συμπτώματα, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του ο βραζιλιάνικος σύλλογος. Έτσι θα απουσιάσει από την γιορτή για τα 101 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Με κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη - Το μήνυμά της στο Twitter

Πρωτοχρονιά με καραντίνα στο σπίτι έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία νοσεί με κορονοϊό. Θετικό βγήκε το τεστ που έκανε για τον κορονοϊό η Μπέσσυ Αργυράκη. Το γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter. «Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δε με άφησε ήσυχη κι εμένα.. Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλεφωναλή χρονιά με τον άνδρα μου..σαλόνι.. κρεβατοκάμαρα», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια. {https://twitter.com/argyrakibessy/status/1477175893105823744} 

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο Ρονάλντο Ναζάριο

Ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που τον κάνει αδύνατη την παρουσία του σε εκδηλώσεις της Κρουζέιρο.Ούτε το «φαινόμενο» δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κορονοϊό, καθώς ο Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα διαγνώσθηκε θετικός έχοντας ήπια συμπτώματα, με την ανακοίνωση που έκανε η Κρουζέιρο. Ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα απουσιάσει από τους εορτασμούς της ομάδας για τα 101 χρόνια ζωής της, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριου του 2021 έγινε ο ιδιοκτήτης της. «Η Κρουζέιρο ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί της Κυριακής ο Ρονάλντο Ναζάριο βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Αυτό καθιστά αδύνατη τη σημερινή του μετάβαση στο Μπέλο Οριζόντε, αλλά

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δείτε την ανάρτησή της στο Twitter

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Μπέσσυ Αργυράκη, όπως γνωστοποίησε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με μια ανάρτησή της στο Twitter. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκανε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό, και έτσι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. «Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου! Υγεία, σωματική και ψυχική!! Ο κορονοϊός δεν με άφησε ήσυχη κι εμένα.. Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική… Τηλεφωναλή χρονιά με τον άνδρα μου.. σαλόνι.. κρεβατοκάμαρα.. Υγρά βιταμίνες και υπομονή!!», έγραψε. Δείτε το tweet της Μπέσσυς Αργυράκη: Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπημένα μου!Υγεία,σωματική και ψυχική!! Ο κορονοιος δε με άφησε ήσυχη κι εμένα..Εχθές μετά από pcr διαγνώστηκα θετική... Τηλεφωναλή χρονι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της