Καπραβέλος: Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι την ώρα που θρηνούμε νεκρούς
10:28 - 02/01/2022
«Ο κορονοϊός δεν αστειεύεται» τόνισε. «Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» υπογράμμισε ο Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.«Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία» επεσήμανε χαρακτηριστικά. Περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι και...
The post Καπραβέλος: Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι την ώρα που θρηνούμε νεκρούς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι την ώρα που θρηνούμε νεκρούς»
Την οργή του για όσους επέλεξαν να αψηφήσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό την Πρωτοχρονιά και βγήκαν να διασκεδάσουν σε κέντρα διασκέδασης που δεν τηρούσαν τους περιορισμούς, εξέφρασε ο Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει». «Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό […]
The post Καπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι την ώρα που θρηνούμε νεκρούς» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚαπραβέλος: Λεβεντοκόπανοι όσοι διασκέδαζαν, αψηφώντας τα μέτρα
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσους αποφάσισαν να διασκεδάσουν την Πρωτοχρονιά χωρίς να τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό εμφανίστηκε ο Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. «Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο κ. Καπραβλέλος είπε ότι «ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας», συμπληρώνοντας ότι «δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία». Περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι και οι 48 κλίνες Εντατικής στο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝ. Καπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι» όσοι κάνουν κορωνοπάρτι- Θρηνούμε συνέχεια νεκρούς
«Λεβεντοκόπανους» χαρακτήρισε όσους κάνουν κορωνοπάρτι, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, σημειώνοντας παράλληλα ότι χάνονται συνέχεια άνθρωποι από αυτού του είδους τις δραστηριότητες.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΚαπραβέλος: Λεβεντοκόπανοι όσοι συμμετείχαν σε κορωνοπάρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Ξέσπασε κατά των πολιτών που αγνόησαν τα μέτρα προστασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκαναν κορωνοπάρτι μέχρι και σε τουαλέτες καταστημάτων, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΚαπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι» όσοι κάνουν πάρτι – Χάνονται συνέχεια άνθρωποι
«Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» τόνισε ο εντατικολόγος
Διαβάστε το στο news.grΚαπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι όσοι κάνουν πάρτι την ώρα που θρηνούμε νεκρούς» (βίντεο)
«Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται. Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» υπογράμμισε ο Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο OPEN. Αναφερόμενος στην περίπτωση της 16χρονης που διασωληνώθηκε, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «ανταποκρίνεται στη θεραπεία», αλλά «ο δρόμος είναι μακρύς». «Ευτυχώς προλάβαμε. Αυτό είναι το ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΚαπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι» όσοι έκαναν κορωνοπάρτι την Πρωτοχρονιά
Ο κ. Καπραβέλος επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων
Διαβάστε το στο pagenews.grΚαπραβέλος: Λεβεντοκόπανοι όσοι διασκέδαζαν, αψηφώντας τα μέτρα (VIDEO)
Ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσους αποφάσισαν να διασκεδάσουν την Πρωτοχρονιά χωρίς να τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό εμφανίστηκε ο Διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.
«Θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο κ. Καπραβλέλος είπε ότι «ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας», συμπληρώνοντας ότι «δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία».
Περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι και οι 48 κλίνες Εντατικής στο «Παπα
Διαβάστε το στο grtimes.gr