Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να προχωράς μπροστά, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή» (vid)

10:30 - 02/01/2022

Το δεύτερο triple-double της σεζόν-και 27ο στην καριέρα του- σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην νίκη των Μπακς με 136 -113 επί της Ορλεάνης. «Εστιάζουμε μόνο στους εαυτούς μας. Δεν σκέφτομαι…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να προχωράς μπροστά, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή»

«Εστιάζουμε μόνο στους εαυτούς μας. Δεν σκέφτομαι ότι είμαστε η ομάδα που οι άλλοι θέλουν να κερδίσουν ή ότι είμαστε οι καλύτεροι ή οι χειρότεροι. Σημασία έχει συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε κάποια προβλήματα απουσιών και δεν ήμασταν όλοι μαζί παρόντες για πολλά παιχνίδια», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Πέλικανς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να προχωράς μπροστά, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να προχωράς μπροστά, αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή» 02/01/2022 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε το δεύτερο triple-double της σεζόν-και 27ο στην καριέρα του- καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν στο Fiserv Forum, εύκολα με 136-113 τους Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, για να επεκτείνουν το σερί νικών τους σε έξι αγώνες, στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2022. Στην 400η νίκη-καριέρας του Μάικ Μπουντενχόλζερ.    «Εστιάζουμε μόνο στους εαυτούς μας. Δεν σκέφτομαι ότι είμαστε η ομάδα που οι άλλοι θέλουν να κερδίσουν ή ότι είμαστε οι καλύτεροι ή οι χειρότεροι. Σημασία έχει συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είχαμε κάποια προβλήματα απουσιών και δεν ήμασ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά