Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω βιώσει ανταγωνισμό από άντρες, σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο”

15:56 - 02/01/2022

Την Ειρήνη Νικολοπούλου συνάντησε η Μαρία Ηλιάκη για το Τι Λες Τώρα! Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον […] The post Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω βιώσει ανταγωνισμό από άντρες, σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ειρήνη Νικολοπούλου: Έχω βιώσει ανταγωνισμό από άντρες, σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο”

Την Ειρήνη Νικολοπούλου συνάντησε η Μαρία Ηλιάκη για το Τι Λες Τώρα! Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ανταγωνισμό που είχε δεχθεί στον επαγγελματικό της χώρο. «Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” γιατί δεν ακολουθούσα την πεπατημένη» σημείωσε, τονίζοντας ότι «η ελληνική τηλεόραση τότε ήταν πολύ εσωστρεφής. Προσπάθησα να της δώσω μια εξωστρέφεια». Όπως ανέφερε, «εμένα δεν με ενδιέφερε το σταριλίκι. Με ενδιέφερε όταν πηγαίνω, να νιώθω τόσο γεμάτη μέσα μου και αυτή την τεράστια αδρεναλίνη». «Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα και να περάσω στους τηλεθεατές ότι ήταν κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ειρήνη Νικολοπούλου: Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν «εξωτικό φρούτο»

Η δημοσιογράφος για τον ανταγωνισμό που αντιμετώπισε στον επαγγελματικό χώρο

Διαβάστε το στο news.gr

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Έχω βιώσει ανταγωνισμό από άντρες, σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο”

Την Ειρήνη Νικολοπούλου συνάντησε η Μαρία Ηλιάκη για το Τι Λες Τώρα! Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ανταγωνισμό που είχε δεχθεί στον επαγγελματικό της χώρο. «Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” γιατί δεν ακολουθούσα την πεπατημένη» σημείωσε, τονίζοντας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ειρήνη Νικολοπούλου: Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στο MEGA. Η Μαρία Ηλιάκη συνάντησε την Ειρήνη Νικολοπούλου, το απόγευμα της Κυριακής, η οποία και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα” στο Μεγάλο Κανάλι. «Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και σε έβλεπαν σαν “εξωτικό […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Όσα ανέφερε η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο