Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης με τον Κατσαούνη – Πήρε την Μυριέλλα σηκωτή
11:40 - 03/01/2022
Ο Βαλάντης ξεκινάει νέο πόλεμο με τον Κατσαούνη για τα μάτια της Μυριέλλας στο Survivor. Μία άγρια διαμάχη έρχεται. Δείτε το βίντεο!
The post Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης με τον Κατσαούνη – Πήρε την Μυριέλλα σηκωτή appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ροντέο ο Βαλάντης με τον Κατσαούνη: «Κάτσε φρόνημα και μην μου κουνιέσαι» (vid)
Μεγάλη ένταση στο σημερινή επεισόδιο του Survivor μεταξύ του Βαλάντη και του Γιώργου Κατσαούνη.
Διαβάστε το στο Survivor: Χαμός με τον Βαλάντη και την Μυριέλλα Κουρεντή
Δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για το Survivor με το πρώτο επεισόδιο για το 2022 να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο με 24,7% όσο και […]
The post Survivor: Χαμός με τον Βαλάντη και την Μυριέλλα Κουρεντή appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grSurvivor 5: Άγριος καβγάς Βαλάντη και Κατσαούνη – “Μήπως την γουστάρεις μπάρμπα;”
Έντονη αντιπαράθεση στο “Survivor 5” μεταξύ του Βαλάντη από τους Διάσημους και του Γιώργου Κατσαούνη από τους Μαχητές για τα “μάτια” της Μυριέλλας Κουρεντή. Τι συνέβη. Με 10-3 έχασαν οι Διάσημοι στο αγώνισμα ασυλίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (03/01) στο “Survivor 5” και ο εκνευρισμός τους ήταν εμφανής. Στο τέλος του αγώνα, Γιώργος Λιανός ρώτησε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡοντέο ο Βαλάντης με τον Κατσαούνη: «Κάτσε φρόνημα και μην μου κουνιέσαι»(Βίντεο)
Ανεβαίνουν οι τόνοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ του Βαλάντη και του Γιώργου Κατσαούνη… Πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία κατά την διάρκεια του αγωνίσματος λιποθύμησε, με τον Γιώργο Κατσαούνη να τρέχει, αν και ανήκει στην αντίπαλη ομάδα, να την παίρνει αγκαλιά για να την συνεφέρει. Η όλη του συμπεριφορά προκάλεσε την έκρηξη του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος φαίνεται σε […]
The post Ροντέο ο Βαλάντης με τον Κατσαούνη: «Κάτσε φρόνημα και μην μου κουνιέσαι»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr