Ειρήνη Στεριανού: «Μετά την διαρροή της φωτογραφίας στο Διαδίκτυο, δεν έκλεισα μάτι για δύο εβδομάδες»
13:10 - 03/01/2022
Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε για την διαρροή της φωτογραφίας με προσωπικές […]
The post Ειρήνη Στεριανού: «Μετά την διαρροή της φωτογραφίας στο Διαδίκτυο, δεν έκλεισα μάτι για δύο εβδομάδες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ειρήνη Στεριανού: Όταν διέρρευσε φωτογραφία μου με προσωπικές στιγμές έτρεμα, δεν έκλεισα μάτι δύο εβδομάδες
«Ήμουν στο κρεβάτι στο χωριό μου γιατί ήταν Πάσχα και μου λέει τέτοια είσαι κι εσύ. Ανοίγω την φωτογραφία και δεν θυμόμουν καν. Λέω είμαι εγώ ή είναι photoshop; Μετά έτρεμα κι επικοινώνησα με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Επικοινώνησα με τον κ. Λύτρα και με το που γύρισα Αθήνα, πήγαμε στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Στεριανού εξομολογείται – «Όταν διέρρευσε φωτογραφία μου με προσωπικές στιγμές έτρεμα, δεν έκλεισα μάτι δύο εβδομάδες»
Για το σοκ που έπαθε όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία με προσωπικές της στιγμές μίλησε η Ειρήνη Στεριανού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Βέβαια κι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Στεριανού εξομολογείται – «Όταν διέρρευσε φωτογραφία μου με προσωπικές στιγμές έτρεμα, δεν έκλεισα μάτι δύο εβδομάδες»
Διαβάστε το στο spoilersΕιρήνη Στεριανού: "Μετά την διαρροή της φωτογραφίας στο Διαδίκτυο, δεν έκλεισα μάτι για δύο εβδομάδες"
"Με κοιτούσαν λες κι έφταιγα εγώ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr