Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για τα βίντεο με τα οποία διαπόμπευε γυναίκες

15:42 - 03/01/2022

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι έκανε ό, τι έκανε γιατί αναζητούσε σεξουαλική διέγερση.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για τα βίντεο με τα οποία διαπόμπευε γυναίκες

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι έκανε ό, τι έκανε γιατί αναζητούσε σεξουαλική διέγερση.

Διαβάστε το στο tovima

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για τα βίντεο με τα οποία διαπόμπευε γυναίκες

Την ώρα που ήρθαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλου να κάνει τις βόλτες του μετά που αφέθηκε ελεύθερος, τμήμα της απολογίας του έγινε γνωστό. Σε αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δήλωσε ότι «αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται». Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε ότι: «Συγκεκριμένα δηλώνω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Με την ανάρτηση των βίντεο αναζητούσα σεξουαλική διέγερση”

Στάθης Παναγιωτόπουλος: "Δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο Διαδίκτυο για το έτος 2021".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του για τα βίντεο με τα οποία διαπόμπευε γυναίκες (VIDEO)

Την ώρα που ήρθαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του Στάθη Παναγιωτόπουλου να κάνει τις βόλτες του μετά που αφέθηκε ελεύθερος, τμήμα της απολογίας του έγινε γνωστό. Σε αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο πρώην συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα δήλωσε ότι «αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται». Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε ότι: «Συγκεκριμένα δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο Διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας…». «Δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών» «Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκε

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»