Το 9χρονο κορίτσι που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν ζει στον δικό του κόσμο

19:46 - 03/01/2022

Το 9χρονο κορίτσι που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν ζει στον δικό του κόσμο H Adhara Pérez έχει κατά 2 μονάδες υψηλότερο IQ από τους Αϊνστάιν και Χόκινγκ, πριν ‘κλείσει’ τα 10 της χρόνια. Στα 3 διαγνώστηκε με Asperger’s και στο σχολείο οι συμμαθητές της την έλεγαν ‘φρικιό’. Όταν η Adhara Pérez ήταν 2 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Από «φρικιό», «ιδιοφυΐα»: Η 10χρονη που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν και τον Χόκινγκ

Από «φρικιό», «ιδιοφυΐα»: Η 10χρονη που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν και τον Χόκινγκ

Διαβάστε το στο

Η 9χρονη που έχει υψηλότερο IQ από τον Αϊνστάιν

«Αν δεν σου αρέσει το πού είσαι, φαντάσου πού θα ήθελες να είσαι. Εγώ με βλέπω στη NASA και αξίζει να το δοκιμάσω» H Adhara Pérez έχει κατά 2 μονάδες…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή