Με κορονοϊό τελικά η Ανθή Βούλγαρη: Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα
07:38 - 04/01/2022
Θετική στον κορονοϊο είναι τελικά η Ανθή Βούλγαρη, η οποία είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα. Η δημοσιογράφος βρήκε ότι νοσεί με κορονοϊό την πέμπτη μέρα της επαφής, ενώ τα τεστ που έκανε πριν είχαν βγει όλα αρνητικά. «Εχτές που συμπλήρωσα το πέμπτο 24ωρο από τη μέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, ανέβασα πυρετό. Έκανα δύο rapid tests και βγήκα θετική. Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα, πονάει λίγο ο λαιμός. Είναι σαν να περνάω μια γρίπη. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως και να το περνούσα απλά», είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. «Με αποφεύγουν όλοι, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από ένα δωμάτιο», περιέγραψε γελώντας. «Οι γιατροί μου είπαν ότι τα σ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη: Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα
Η δημοσιογράφος του Mega μιλά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό
Διαβάστε το στο Με κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη: Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η Ανθή Βούγλαρη γι’ αυτό και απουσιάζει για δεύτερη μέρα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Η παρουσιάστρια μίλησε τηλεφωνικά με τον συμπαρουσιαστή της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Λίγο μετά τις 05:00 το πρωί της Τρίτης (04.01.2022) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησε να μάθει αν στην τηλεφωνική γραμμή βρισκόταν η Ανθή Βούλγαρη. Γιατί ... Περισσότερα
To άρθρο Με κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη: Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ανθή Βούλγαρη: «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα»
Για δεύτερη ημέρα μακριά από το πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA έμεινε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία νοσεί από κορονοϊό. […]
The post Ανθή Βούλγαρη: «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΘετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη – «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα» (Video)
«Θέλει προσοχή, δεν είναι εύκολο»
Διαβάστε το στο topontiki.grΜε κορονοϊό η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»
Δεν είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου
Διαβάστε το στο news.grΜε κορονοϊό τελικά η Ανθή Βούλγαρη: Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα
Θετική στον κορονοϊο είναι τελικά η Ανθή Βούλγαρη, η οποία είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα. Η δημοσιογράφος βρήκε ότι νοσεί με κορονοϊό την πέμπτη μέρα της επαφής, ενώ τα τεστ που έκανε πριν είχαν βγει όλα αρνητικά. «Εχτές που συμπλήρωσα το πέμπτο 24ωρο από τη μέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, ανέβασα […]
Διαβάστε το στο irafina.grAνθή Βούλγαρη – κορωνοϊός: “Έχω πυρετό και φοβερό πόνο στα κόκαλα”
H Ανθή Βούλγαρη μίλησε σε ζωντανή σύνδεση και περιέγραψε τα συμπτώματά της: "Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα".
Διαβάστε το στο neolaia.gr