Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει πάλι για να με σκοτώσει, ξέρω ότι το έχει ξανακάνει»
13:28 - 04/01/2022
Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στο δικαστικό λειτουργό τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στα χέρια του 34χρονου Αιγύπτυπου, εκφράζοντας την ανησυχία της πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει. Η 31χρονη βγαίνοντας από τον ανακριτή μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι φοβάται για την ζωή της. «Δεν ξέρω τι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ομηρία Άγιος Παντελεήμονας: «Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει» λέει η 30χρονη
Φόβους για την ζωή της εξέφρασε η 30χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ομηρίας από τον 34χρονο σύντροφό της την Πρωτοχρονιά στον Άγιο Παντελεήμονα...
Διαβάστε το στο ZouglaΆγιος Παντελεήμονας: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, θα ξαναέρθει να με σκοτώσει», λέει η 30χρονη
Η γυναίκα που έζησε την ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα και κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της κατέθεσε για περίπου 5 ώρες στον ανακριτή. Ο Αιγύπτιος πρώην σύντροφός της με απειλή μαχαιριού την πήγε σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και την κακοποίησε, κρατώντας την όμηρο, ενώ απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Ο […]
The post Άγιος Παντελεήμονας: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, θα ξαναέρθει να με σκοτώσει», λέει η 30χρονη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΟμηρία στον Άγιο Παντελεήμονα - Συγκλονίζει η κατάθεση της 30χρονης: «Θα με σκοτώσει αν τον αφήσουν ελεύθερο»
Η 30χρονη Βουλγάρα, η οποία ήταν όμηρος στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Παντελεήμονα, ολοκλήρωσε πριν από λίγο την κατάθεσή της στον ανακριτή. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Αιγύπτιος, απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.
Η μάρτυρας φέρεται να περιέγραψε στον δικαστικό λειτουργό τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, επισημαίνοντας πως πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει.
«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Είχε χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτ
Διαβάστε το στο pronews.grΟμηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – «Ήθελε να με σκοτώσει. Πήρε βιντεοκλήση τον γιο μου και με έδερνε μπροστά του»
Ξεπερνούν κάθε φαντασία οι στιγμές φρίκης που έζησε η 30χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα με τον ίδιο μάλιστα να απειλεί...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – «Ήθελε να με σκοτώσει. Πήρε βιντεοκλήση τον γιο μου και με έδερνε μπροστά του»
Διαβάστε το στο spoilers