Β. Παπαευαγγέλου: Επιπλέον self test από όλους εντός 48ωρου πριν την επανέναρξη του σχολείου
18:53 - 04/01/2022
«Προτείνουμε όλοι οι μαθητές να προβούν σε ένα επιπλέον self test εντός 48 ωρών πριν την έναρξη του σχολείου τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, λόγω των συναναστροφών που αυξήθηκαν σημαντικά μέσα στην περίοδο των εορτών» επισήμανε κατά την ενημέρωση η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαευαγγέλου: Επιπλέον self test από όλους εντός 48ωρου πριν την επανέναρξη του σχολείου (VIDEO)
«Προτείνουμε όλοι οι μαθητές να προβούν σε ένα επιπλέον self test εντός 48 ωρών πριν την έναρξη του σχολείου τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, λόγω των συναναστροφών που αυξήθηκαν σημαντικά μέσα στην περίοδο των εορτών» επισήμανε στην σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.
Η ίδια γνωστοποίησε ότι η αρμόδια επιτροπή συζήτησε τις αλλαγές της κλινικής εικόνας που φέρνει η παραλλαγή Όμικρον. «Το πρωτόκολλο λειτουργίας του σχολείου το φθινόπωρο (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος) που τηρήθηκε εφαρμόζεται σε πολλά κράτη ανά τον κόσμο και έχει δώσει θετικά δείγματα» είπε.
«Τα self test εντόπισαν τα παιδιά μας ενώ
Διαβάστε το στο grtimes.gr