Παπαευαγγέλου: Το 84% των κρουσμάτων στα παιδιά εντοπίστηκε με self test
19:56 - 04/01/2022
Ένα από τα πιο επιτυχημένα και εντατικά πρωτόκολλα λειτουργίας τον σχολείων στην πανδημία έχει η χώρα μας, όπως είπε κατά την αποψινή ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, η καθηγήτρια παιδιατρικής Βάνα Παπαευαγγέλου.
The post Παπαευαγγέλου: Το 84% των κρουσμάτων στα παιδιά εντοπίστηκε με self test appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θ. Πλεύρης: Το 80% των κρουσμάτων στα σχολεία εντοπίστηκε από self test
Δωρεάν σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας θα γίνονται τα rapid test για τους μαθητές, όπως γνωστοποίησε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΠλεύρης: Το 80% των κρουσμάτων στα σχολεία εντοπίστηκε από self test
Στο ότι το 80% των κρουσμάτων στα σχολεία εντοπίστηκε από self test αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘάνος Πλεύρης: Το 80% των κρουσμάτων στα σχολεία έχουν εντοπιστεί από self-test
Ο Θάνος Πλεύρης επιβεβαίωσε πως θα είναι δωρεάν σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας η διενέργεια rapid test στους μαθητές.
Διαβάστε το στο mononews.grΠλεύρης: Το 80% των κρουσμάτων στα σχολεία εντοπίστηκε από self test
Δωρεάν σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας θα γίνονται τα rapid test στους μαθητές, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πεύρης.
Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις που έκανε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο κ. Πλεύρης διευκρίνισε ότι οι δομές αφορούν νοσοκομεία, κέντρα υγείας και τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ με βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου ενώ θα υπάρξει και επέκταση των σημείων για τα τεστ.
Παράλληλα, τόνισε ότι το 80% των κρουσμάτων στα σχολεία έχουν εντοπιστεί από τα self test.
Όπως ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 600(ιους) διασωληνωμένους με κορωνοϊό με τους 550 να είναι ανεμβολίαστοι.
«Αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι, θα είχαμε κάτω από 200(ιο
Διαβάστε το στο grtimes.gr