Θετικός στον κορωνοϊό και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορωνοϊό ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης
Είναι πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Πατούλης
Ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε πως έχει ήπια συμπτώματα Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘετικός στον κορωνοϊό ο Δράμας Παύλος
Ι.Μ. ΔΡΑΜΑΣ: Σήμερα Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, μετά από εξέταση ταχείας διαγνώσεως καί στη συνέχεια μοριακού τεστ, διαγνώσθηκε θετικός στον covid 19, με ανεπαίσθητα συμπτώματα. Αμέσως απομονώθηκε στον χώρο του καί ενημέρωσε τούς ανθρώπους με τούς οποίους ήλθε σε επαφή το τελευταίο σαρανταοκτάωρο. Ο Σεβασμιώτατος προτρέπει όλους τούς χριστιανούς […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΘετικός στον κορωναϊό για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πατούλης
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης. Ο Γιώργος Πατούλης είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι τριπλά εμβολιασμένος. Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κοροναϊό μετά από διεξαγωγή […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Περισσότερα σε λίγο.
Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Δράμας
Σήμερα Τετάρτη 5 Ἰανουαρίου 2022, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παῦλος, μετά ἀπό ἐξέταση ταχείας διαγνώσεως καί στή συνέχεια μοριακοῦ τέστ, διαγνώσθηκε θετικός στόν covid 19, μέ ἀνεπαίσθητα συμπτώματα.
Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Δράμας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΘετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πατούλης
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΘετικός στον κορονοϊό και ο Γιώργος Πατούλης
Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε προσβληθεί και στο παρελθό από τον κορονοϊό Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γιώργος Πατούλης. Σημειώνεται πως λίγες ώρες πριν η…
Διαβάστε το στο politik.grΘετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Πατούλης
Με κορονοϊό νοσεί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Τι έγραψε στο facebook. Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γιώργος Πατούλης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής με ανάρτησή του στο facebook: «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠατούλης: Θετικός στον κορωνοϊο ο Περιφερειάρχης
Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Περιφερειάχρης Αττικής Γιώργος Πατούλης όπως γνωστοποιεί με ανάρτησή του στα social media
Διαβάστε το στο pagenews.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης
Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Γιώργος Πατούλης. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής με ανάρτησή του στο Facebook, έχει ήπια συμπτώματα.
“Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου” τονίζει.
“Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές” καταλήγει ο κ. Πατούλης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τουρκία κατά Δέ
Διαβάστε το στο grtimes.grΘετικοί στον κορωνοϊό 128 αστυνομικοί στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (VIDEO)
Μεγάλα προβλήματα δημιουργεί στη χώρα η επέλαση της Όμικρον, με ολόκληρες δομές, υπηρεσίες αλλά και επιχειρήσεις βγαίνουν «εκτός μάχης», λόγω των αυξημένων κρουσμάτων. Στο… χορό των κρουσμάτων και η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στην περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Βορείου Αιγαίου 128 αστυνομικοί νοσούν.
Οι 65 εξ αυτών βρίσκονται στη Μυτιλήνη, με τη Λέσβο να καταγράφει καθημερινά νέο «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων, αφού χτες εντοπίστηκαν 325 νέα.
Οι φόβοι για διασπορά είναι μεγάλοι, καθώς και λόγω των υπηρεσιών της αλλά και της φύσης της δουλειάς τους, οι περισσότεροι αστυνομικοί έχουν έρθει σε επαφή μεταξύ τους.
Σημειώνεται ότι η Λέσβος έχει συνολικά περί τους 1000 αστυνομικ
Διαβάστε το στο grtimes.grΘετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Πατούλης
Με ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έχει ήπια συμπτώματα. “Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr