Εγκύκλιο Μήνυμα Σεβασμιωτάτου για τα Άγια Θεοφάνεια

11:20 - 05/01/2022

Μόλις ἀκούσαμε τὸν Ἅγιο Ἀπόστολο καὶ Εὐαγγελι­στὴ Μᾶρκο νὰ μᾶς περιγράφει μὲ τρόπο σύντομο, ἁπλὸ καὶ λιτὸ τὴν Βάπτιση τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ στὸν Ἰορδάνη ποταμὸ καὶ ἑτοιμαζόμαστε εὐθὺς ἀμέσως νὰ ψάλλουμε ὅλοι μαζὶ τὸ Ἀπολυτίκιο τῆς Ἑορτῆς καὶ νὰ τελέσουμε τὸν Καθαγιασμὸ τῶν Ὑδάτων καὶ μαζὶ ὅλης τῆς δημιουργίας. Το άρθρο Εγκύκλιο Μήνυμα Σεβασμιωτάτου για τα Άγια Θεοφάνεια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το εγκύκλιο μήνυμα του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος για τα Άγια θεοφάνεια

ΣΥΜΕΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΩΣΤΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Πολυσέβαστοι Συλλειτουργοί μου Ἅγιοι Πατέρες Ὁσιώτατοι Μοναχοὶ καὶ Ὁσιώτατες Μοναχὲς Ἀγαπητοὶ μου ἀδελφοὶ ἐν Χριστῷ Πολυαγαπημένα μου πνευματικὰ παιδιά Μόλις ἀκούσαμε τὸν Ἅγιο Ἀπόστολο καὶ Εὐαγγελι­στὴ Μᾶρκο νὰ […] The post Το εγκύκλιο μήνυμα του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος για τα Άγια θεοφάνεια appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023