Άγιος Παντελεήμονας – Συγκλονίζει η κατάθεση της 31χρονης: «Δεν μπορούσα να μιλήσω από το ξύλο»
15:46 - 05/01/2022
«Με χτυπούσε συνέχεια και όταν σταματούσε μου έλεγε “δεν με νοιάζει που θα έρθει αστυνομία. Εγώ δεν έχω τίποτα να χάσω, θα σε σκοτώσω και ας πάω φυλακή”». Συγκλονίζουν τα λόγια της 31χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, που το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 34χρονου Αιγυπτίου πρώην συντρόφου της. Η 31χρονη κατέθετε για πάνω από 2 ώρες στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της και τα όσα ανέφερε είναι συγκλονιστικά, καθώς δείχνουν ότι ο 34χρονος όχι απλά ήταν εκτός ελέγχου αλλά δεν είχε κανέναν ενδοιασμό ακόμη και για να σκοτώσει. Περιγράφοντας τις στιγμές που πέρασε στο διαμέρισμα – κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα, η κοπέλα από τη Βουλ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η κατάθεση της 30χρονης - "Έλεγε μουσουλμανική προσευχή για σφάξιμο και ετοιμαζόταν να με σκοτώσει" [Βίντεο]
Σοκ προκαλούν όσα κατέθεσε η 30χρονη για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε ως όμηρος στα χέρια του Αιγύπτιου, στο σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα
Διαβάστε το στο thetoc.gr