Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στην Ιαπωνία γίνονται θεραπείες με Ιβερμεκτίνη και εδώ μας κοροϊδεύουν

16:50 - 05/01/2022

Πλήρως απογοητευμένος εμφανίστηκε ο ευπατρίδης Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, την ώρα που η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο της πανδημίας. «Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί. Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις-ακόμα της τηρώ- και μάσκες […] Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στην Ιαπωνία γίνονται θεραπείες με Ιβερμεκτίνη και εδώ μας κοροϊδεύουν - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή από Δ.Γιαννακόπουλο: «Στην Ιαπωνία κάνουν θεραπείες με ιβερμεκτίνη - Εδώ μας κοροϊδεύουν»

Εκνευρισμένος, απηυδισμένος και αγανακτισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με την κυβέρνηση να έχει χάσει κάθε έλεγχο της πανδημίας. «Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί. Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις-ακόμα της τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί» δηλώνει  ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ. «Τι δουλειές έχω ακυρώσει, τι στα γήπεδα δεν πηγαίνω… Ό,τι ακριβώς μου λένε! Για να βλέπω τι; Για να βλέπω να συνεχίζουν να κοροϊδ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Οργή από Δ.Γιαννακόπουλο: «Στην Ιαπωνία κάνουν θεραπείες με ιβερμεκτίνη – Εδώ μας κοροϊδεύουν» BINTEO

«Είμαι αηδιασμένος» Εκνευρισμένος, απηυδισμένος και αγανακτισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη [...] The post Οργή από Δ.Γιαννακόπουλο: «Στην Ιαπωνία κάνουν θεραπείες με ιβερμεκτίνη – Εδώ μας κοροϊδεύουν» BINTEO appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”