Βέρχουλστ: «Κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία για τον Απόλλωνα»

21:50 - 05/01/2022

Βέρχουλστ: «Κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία για τον Απόλλωνα» 05/01/2022 Απόδειξη πνευματικής δύναμης του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και δική του πως δεν… ξόφλησε ήταν όσα έγιναν σήμερα στη Ριζούπολη απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Νταβίνο Βέρχουλστ. Ο Βέλγος γκολκίπερ έκανε έντεκα επεμβάσεις και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».  «Πριν από τη σέντρα το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας με τα προβλήματα που είχαμε στην προετοιμασία με τόσες απουσίες. Όμως δείξαμε πως όταν είμαστε δυνατοί πνευματικά μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Πίεσα τον εαυτό μου για να κάνω ένα μεγάλο παιχνίδι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέρχουλστ: «Κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία για τον Απόλλωνα – Δεν τελείωσα»

Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα, Νταβίνο Βέρχουλστ, μίλησε για τη σπουδαία του εμφάνιση που βοήθησε την ομάδα του να πάρει το 0-0 από τον Ολυμπιακό. Απόδειξη πνευματικής δύναμης του Απόλλωνα, αλλά και δική του πως δεν… ξόφλησε ήταν όσα έγιναν στη Ριζούπολη απέναντι στον Ολυμπιακό (0-0), όπως είπε ο Νταβίνο Βέρχουλστ. Ο Βέλγος γκολκίπερ έκανε έντεκα […] The post Βέρχουλστ: «Κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία για τον Απόλλωνα – Δεν τελείωσα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)