Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Βαλάντη: «Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας»

11:40 - 06/01/2022

Το απίστευτο ξέσπασμα του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor πρόβαλαν σήμερα To άρθρο Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Βαλάντη: «Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Βαλάντη: «Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας» (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μάσησε τα λόγια του με όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Βαλάντη: «Θα έπρεπε το Survivor να τον αποβάλλει, είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας»

«Με όλη την ευθύνη των λόγων μου, αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας. Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής, ρίχνει αλλεπάλληλα “χαστούκια”. Η λεκτική βία διώκεται. Στο Big Brother απαγορευόταν να πούμε τη φράση “λεκτική βία” γιατί θα παρενέβαινε το ΕΣΡ. Χθες τρομοκρατήθηκα εντός και εκτός εισαγωγικών. Αν ήμουν εκεί θα έκανα έτσι μη μου ρίξει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Βαλάντη – «Θα έπρεπε να τον διώξουν. Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας»

Ο καβγάς του Βαλάντη με τη Μυριέλλα Κουρεντή στο «Survivor» εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη εξόργισε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά τη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Βαλάντη – «Θα έπρεπε να τον διώξουν. Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας»

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor 2022 - Ανδρέας Μικρούτσικος για Βαλάντη: Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας  

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την επίθεση του Βαλάντη στη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 2022. Τι δήλωσε.  Το ξέσπασμα του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2022 πρόβαλαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βλέποντας το απόσπασμα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής εναντίον του Βαλάντη, κατηγορώντας τον για λεκτική βία. Αρχικά, είπε: «Με όλη την ευθύνη των λόγων μου, αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας. Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής, ρίχνει αλλεπάλληλα «χαστούκια». Η λεκτική βία διώκεται. Στο Big Brother απαγορευόταν να πούμε τη φράση «λεκτική βία» γιατί θα παρενέβαινε το ΕΣΡ» Και συνέχισε, λέγοντας ότ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της