Ρέθυμνο: Έπιασε τον σταυρό για 11η φορά
13:06 - 06/01/2022
Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Ρέθυμνο. Μετά τον Μεγάλο Αγιασμό πολλοί Ρεθυμνιώτες κατευθύνθηκαν στο λιμάνι,...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρέθυμνο: «Βουτάω από όταν ήμουν πέντε χρονών» – Έπιασε τον σταυρό για 11η φορά
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2022: Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Ρέθυμνο. Μετά τον Μεγάλο Αγιασμό πολλοί Ρεθυμνιώτες κατευθύνθηκαν στο λιμάνι, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων. Τον σταυρό έπιασε και φέτος ο Αντώνης Μακρυμανωλάκης. Ο 29χρονος βουτά στη θάλασσα τα τελευταία 24 χρόνια, από τότε που ήταν 5 ετών. Μάλιστα σήμερα ήταν […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΡεθυμνιώτης έπιασε τον σταυρό για 11η φορά!
Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Ρέθυμνο.
Το άρθρο Ρεθυμνιώτης έπιασε τον σταυρό για 11η φορά! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΡέθυμνο: «Βουτάω από όταν ήμουν πέντε χρονών» – Έπιασε τον σταυρό για 11η φορά
ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2022: Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Ρέθυμνο. Μετά τον Μεγάλο Αγιασμό πολλοί Ρεθυμνιώτες κατευθύνθηκαν στο λιμάνι, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων.
Το άρθρο Ρέθυμνο: «Βουτάω από όταν ήμουν πέντε χρονών» – Έπιασε τον σταυρό για 11η φορά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΝεαρός έπιασε τον σταυρό για 11η φορά!
Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Ρέθυμνο. Μετά τον Μεγάλο Αγιασμό πολλοί Ρεθυμνιώτες κατευθύνθηκαν στο λιμάνι, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων. Όπως αναφέρει το creta24.gr, τον σταυρό έπιασε όπως και πέρυσι ο Αντώνης Μακρυμανωλάκης. Ο 29χρονος βουτά στη θάλασσα τα τελευταία 24 χρόνια, από τότε που ήταν 5 ετών. Μάλιστα σήμερα ήταν η 11η […]
Διαβάστε το στο irafina.gr