[VID] Θεοφάνεια στο Φανάρι: Τον Σταυρό έπιασε Τούρκος που βαπτίστηκε Χριστιανός

19:58 - 06/01/2022

[VID] Θεοφάνεια στο Φανάρι: Τον Σταυρό έπιασε Τούρκος που βαπτίστηκε Χριστιανός.

Διαβάστε Περισσότερα στο inkomotini.news
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοφάνεια στο Φανάρι: Τούρκος βαπτισμένος Χριστιανός έπιασε τον Σταυρό

Θεοφάνεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και καλή χρονιά. Είμαι Χριστιανός» είπε μιλώντας σπαστά ελληνικά. Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν σήμερα τα Άγια Θεοφάνεια στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μετά τον Όρθρο, κατά τον οποίο χοροστάτησε, τέλεσε τον Μεγάλο Αγιασμό, και στη συνέχεια προέστη της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντων των Σεβ. Αρχιερέων Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνος, Ανθηδώνος κ. […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Θεοφάνεια: «Είμαι πολύ χαρούμενος και καλή χρονιά. Είμαι Χριστιανός» είπε μιλώντας σπαστά ελληνικά. Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν σήμερα τα Άγια Θεοφάνεια στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Το άρθρο Θεοφάνεια στο Φανάρι: Τούρκος βαπτισμένος Χριστιανός έπιασε τον Σταυρό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Για πρώτη φορά βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στον Κεράτιο Κόλπο, κατά τη συγκινητική τελετή αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Μέσα μάλιστα στα παγωμένα νερά ασπάζεται με ευλάβεια τον Σταυρό και στην συνέχεια τον έδωσε και στους άλλους κολυμβητές. Ο 36χρονος Τούρκος δέχτηκε και τα συγχαρητήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, ο Βίκτορ αναφέρεται στη μεγάλη επιθυμία του να πιάσει τον σταυρό και να λάβει την ευλογία, ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να βαπτιστεί Χριστιανός. «Είμαι πολύ χαρούμενος και καλή χρονιά. Είμαι Χριστιανός» είπε μιλώντας σπαστά ελληνικά.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Θεοφάνια στην Κωνσταντινούπολη: Έπιασε τον σταυρό Τούρκος που βαπτίστηκε χριστιανός (βίντεο)

Για πρώτη φορά Τούρκος που βαπτίστηκε Χριστιανός βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό σήμερα στον Κεράτιο Κόλπο, κατά τη συγκινητική τελετή αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, ο Βίκτωρ αναφέρεται στη μεγάλη επιθυμία του να πιάσει τον σταυρό και να λάβει την ευλογία, ενώ ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Θεοφάνεια στο Φανάρι: Για πρώτη φορά έπιασε τον Σταυρό Τούρκος που βαφτίστηκε Χριστιανός

Για πρώτη φορά έπιασε τον Σταυρό Τούρκος που βαφτίστηκε Χριστιανός κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Φανάρι: Έπιασε τον Σταυρό Τούρκος που βαπτίστηκε Χριστιανός

Για πρώτη φορά Τούρκος που βαπτίστηκε Χριστιανός βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό σήμερα στον Κεράτιο Κόλπο, κατά τη συγκινητική τελετή αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, ο Βίκτωρ αναφέρεται στη μεγάλη επιθυμία του να πιάσει τον σταυρό και να λάβει την ευλογία, ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να βαπτιστεί Χριστιανός.   https://www.youtube.com/watch?v=p_cW4swpHXU&ab_channel=OPEN ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Λαγκαδά: Θεοφάνεια και Αγιασμός των υδάτων στο κολυμβητήριο των λουτρών (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη: Με λαμπρότητα παρά τα αυστηρά μέτρα ο αγιασμός των υδάτων (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θεοφάνεια: Η λατρεία

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ inkomotini.news

Γ. Θεοχαρίδης: “Ένα εκατομμύριο ευρώ χάνεται γιατί ο Δήμος Κομοτηνής κατάφερε να «τερματίσει» σχεδόν τελευταίος”

[VID] Θύμα βιομηχανικής κατασκοπίας η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης (Μπύρα Βεργίνα)

ΔΠΘ: Αναστέλλεται η δωρεάν μεταφορά φοιτητών από και προς τις Πανεπιστημιουπόλεις της Κομοτηνής και της Ξάνθης

Διακοπές ρεύματος θα γίνουν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου σε Καρυδιά, Πάνδροσο, Νυμφαία

Τρία tips για οικογενειακές διακοπές στη Σαντορίνη

Χαρίτου: Πληρώστε επιτέλους τους δικηγόρους του θεσμού της Νομικής Βοήθειας