Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα μακριά από τα χέρια μου

08:18 - 07/01/2022

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για την πίστη του στο Θεό, ενώ μάλιστα είπε πως κουνάει αντικείμενα από μακριά με τα χέρια του.Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Open ήταν καλεσμένος ο Σταμάτης Γονίδης.  Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό που όσο περνούν τα χρονιά μεγαλώνει καθώς όπως σημείωσε είναι από τους «τυχερούς» που έχουν δει θαύματα. «Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, χαρτιά… Το κάνω.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

Για την πίστη του στο Θεό και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θεωρεί ότι είναι από τους τυχερούς που έχουν δει θαύματα να γίνονται μπροστά του ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη νέα του κόρη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Σταμάτης Γονίδης ξαφνιάζει και πάλι: «Κουνάω αντικείμενα και χαρτιά με τα χέρια μου… Έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια»

Καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή Ανοιχτά ήταν, το βράδυ της Πέμπτης, ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλα με τις δηλώσεις του να προκαλούν εντύπωση. Για την ικανότητά του να κουνά αντικείμενα, ανέφερε: «Ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω... The post Ο Σταμάτης Γονίδης ξαφνιάζει και πάλι: «Κουνάω αντικείμενα και χαρτιά με τα χέρια μου… Έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου

«Γεννήθηκα για να τραγουδάω και να γράφω. Ίσως υπάρχει και ένας άλλος σκοπός που δεν γνωρίζω. Μου άρεσαν οι μηχανές. Ό,τι κινείται κυκλικά είναι ματζόρε. Τραγουδούσα μέσα στις μηχανές στη βάρδια μου. Ο Μότσαρτ, τα παιδικά τραγούδια είναι ματζόρε. Τα καράβια ήταν σκαλοπάτι. Για να πετύχω αυτό που είχα στο μυαλό μου έπρεπε να είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Γιατί ζητάει συνέχεια συγχώρεση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΟΝΙΔΗΣ: Για την πίστη του στο Θεό και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θεωρεί ότι είναι από τους τυχερούς που έχουν δει θαύματα να γίνονται μπροστά του ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη νέα του κόρη. Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και στην Αννίτα Πάνια, ο Σταμάτης Γονίδης είπε ότι […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Έχω δει θαύματα (video)

«Ο κορωνοϊός γεννήθηκε για να κάνουμε τα εμβόλια»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατερρευσε ο Γιουρι Γκελερ με τη δήλωση του Γονίδη πως κουναει αντικειμενα από μακριά με τα χέρια

Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, […] Κατερρευσε ο Γιουρι Γκελερ με τη δήλωση του Γονίδη πως κουναει αντικειμενα από μακριά με τα χέρια - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Σταμάτης Γονίδης: Η μαγνητική ενέργεια, ο κορονοϊός και τα τσιπάκια

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πίστη του στο Θεό, ενώ έδωσε τη δική του άποψη για τον εμβολιασμό

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σταμάτης Γονίδης: Έχω δει θαύματα

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε σε συνέντευξή του για την βαθιά του πίστη στον Θεό αλλά και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του. Παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής όπως σημείωσε είναι από τους «τυχερούς» που έχουν δει θαύματα. Το άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Έχω δει θαύματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

ονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Γιατί ζητάει συνέχεια συγχώρεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο ονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου – Γιατί ζητάει συνέχεια συγχώρεση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά

Ο τραγουδιστής είπε πως θα έρθει μία εποχή που ο άνθρωπος δεν θα μιλάει αλλά θα συνεννοείται με τα μάτια

Διαβάστε το στο news.gr

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου! (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Open “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια ήταν ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη του στον Θεό που όσο περνούν τα χρονιά μεγαλώνει καθώς όπως σημείωσε είναι από τους “τυχερούς” που έχουν δει θαύματα. “Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σταμάτης Γονίδης: "Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου"

"Ο κορωνοϊός γεννήθηκε για να κάνουμε εμβόλια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά

Για τη δύναμη της πίστης του στο Θεό μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια. «Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Γονίδης: «Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου… έχω δει θαύματα»

Γονίδης: «Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου… έχω δει θαύματα» Θέλει δουλειά και εξάσκηση ακόμα στα θαύματα ο Σταμάτης Γονίδης. Προς τον παρόν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κουνάει μόνο αντικείμενα χωρίς καν να χρησιμοποιήσει τα χέρα του. Και σύμφωνα με τον ίδιον τον τραγουδιστή αυτή η ιδιότητα του προήλθε από τη βαθειά πίστη του… […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου(Βίντεο)

Για την πίστη του στο Θεό και τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος θεωρεί ότι είναι από τους τυχερούς που έχουν δει θαύματα να γίνονται μπροστά του ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη νέα του κόρη. Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN και στην Αννίτα Πάνια, ο Σταμάτης Γονίδης είπε ότι «ήμουν από […] The post Σταμάτης Γονίδης: Κουνάω αντικείμενα από μακριά με τα χέρια μου(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά