Πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Ανησυχώ για την κόρη μου»
12:15 - 30/12/2019
Τι ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.
The post Πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Ανησυχώ για την κόρη μου» appeared first on EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ ανησυχεί για την κόρη του
Την έντονη ανησυχία για την κόρη του εκφράζει ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ, της διάσημης πια 16χρονης ακτιβίστριας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Ανησυχώ για το μίσος που αντιμετωπίζει η κόρη μου»
ΚΟΣΜΟΣ
Η ακτιβιστική δράση της κατά της κλιματικής αλλαγής βοήθησε την Γκρέτα Τούνμπεργκ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κατάθλιψης, λέει ο πατέρας της, δηλώνοντας ωστόσο ανήσυχος για τις επιπτώσεις που θα έχει στην κόρη του το «μίσος» που αντιμετωπίζει.
Οπως αναφέρει το iefimerida, μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφώνου του BBC ο Σβάντε Τούνμπεργκ είπε ότι η 16χρονη Γκρέτα, που το περιοδικό Time την έχρισε πρόσφατα «πρόσωπο της χρονιάς του 2019», είναι «πολύ ευτυχισμένη» με τη δράση της παρά τις σκληρές επικρίσεις που δέχεται από άτομα «που δεν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους» και αποκάλυψε ότι η κόρη του πάλευε με την κατάθλιψη επί «τρία-τέσσερα χρόνια», προτού ξεκινήσει τις σχολικές απερ
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιατί ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ «ανησυχεί πολύ για την κόρη του»
Η ακτιβιστική δράση της κατά της κλιματικής αλλαγής βοήθησε τη Γκρέτα Τούνμπεργκ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κατάθλιψης, λέει ο πατέρας…
Διαβάστε το στο Cnn.grΟ πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ ανησυχεί για την κόρη του
Την έντονη ανησυχία για την κόρη του εκφράζει ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ, της διάσημης πια 16χρονης ακτιβίστριας εναντίον της κλιματικής αλλαγής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC. Ο Σβάντε Τούνμπεργκ θεωρεί ότι ήταν «κακή ιδέα» για την κόρη του να τεθεί στην «πρώτη γραμμή» της μάχης ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Η 16χρονη Γκρέτα από τη Σουηδία έγινε παγκόσμιο σύμβολο για την προστασία του κλίματος, εμπνέοντας εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν το παρών στις διαδηλώσεις της Παρασκευής. Μιλώντας στο BBC, ο πατέρας της έφηβης τόνισε ότι «δεν υποστήριζε» αυτό που έκανε η κόρη του, να μην πηγαίνει δηλαδή στο σχολείο […]
Διαβάστε το στο dete.gr