Τζόκοβιτς: H πρώτη ανάρτηση της συζύγου του – «Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω»
09:30 - 07/01/2022
Η Γελένα Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε τον σύζυγο της και ανέφερε πως ο σεβασμός για τον άνθρωπο και η αγάπη προέχουν. «Σήμερα είναι Χριστούγεννα για εμάς, οι ευχές μου είναι όλοι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, ασφαλείς και μαζί με τις οικογένειες. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γελένα Τζόκοβιτς για την κράτηση του συζύγου της Νόβακ Τζόκοβιτς: «Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω»
Στο πλευρό του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς στέκεται με ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγός του, Γελένα Τζόκοβιτς, σχετικά με όσα έχουν γίνει τις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του, Γελένα Τζόκοβιτς – «Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω»
Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει υπό κράτηση σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, η σύζυγός
To άρθρο Νόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του, Γελένα Τζόκοβιτς – «Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤζόκοβιτς: H πρώτη ανάρτηση της συζύγου του για την περιπέτεια στην Αυστραλία
Το πρώτο μήνυμά της έστειλε με ανάρτηση της στο Instagram η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, την ώρα που ο Σέρβος τενίστας παραμένει υπό κράτηση σε ξενοδοχείο από τις υπηρεσίες Μετανάστευσης της Αυστραλίας έως τη Δευτέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεσή του.
Η Γελένα Τζόκοβιτς αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε τον σύζυγο της, ανέφερε πως ο σεβασμός για τον άνθρωπο και η αγάπη προέχουν.
«Σήμερα είναι Χριστούγεννα για εμάς, οι ευχές μου είναι όλοι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, ασφαλείς και μαζί με τις οικογένειες. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε υγιείς. Και θα εξελιχθούμε από αυτή την εμπειρία.
Σας ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε
Διαβάστε το στο grtimes.gr