Μαρία Ηλιάκη: Βόλτα με την κόρη της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

15:28 - 07/01/2022

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της, έχει αλλάξει η ζωή της. Η καθημερινότητά...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ηλιάκη: Οι βόλτες με την κόρη της στα βόρεια προάστια πριν από το ταξίδι στη Ζυρίχη

Στην Ελβετία βρέθηκε φέτος για τις γιορτές η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους. Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις γιορτές με την παρουσιάστρια να είναι στα καλύτερά της, αφού τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα με την κόρη τους. Λίγο πριν να φύγει για Ζυρίχη, όμως, η Μαρία […] The post Μαρία Ηλιάκη: Οι βόλτες με την κόρη της στα βόρεια προάστια πριν από το ταξίδι στη Ζυρίχη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»