Ο Αγιασμός των Υδάτων στην Κέρκυρα

15:46 - 07/01/2022

I.M. KEΡΚΥΡΑΣ: Στον Μητροπολιτικό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης λειτούργησε το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, για την ημέρα των Θεοφανίων, ενώ τέλεσε και τον αγιασμό των υδάτων, εντός του ναού, με τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Στην συνέχεια, έγινε στο παλιό λιμάνι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμός 3.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της Κρήτης στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Γαύδο. Ο σεισμός στην Κρήτη έγινε 46 χιλιόμετρα ανατολικά – νοτιοανατολικά της Γαύδου στις 14.08 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το εστιακό βάθος είναι 10,6 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. To άρθρο Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σεισμός 3.8 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σε θαλάσσιο χώρο στην Κρήτη. Ο σεισμός έγινε 41 χιλιόμετρα ανατολικά - νοτιοανατολικά της Γαύδου λίγο μετά.....

Διαβάστε το στο Zougla

Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη

Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σεισμός ΤΩΡΑ στην Κρήτη

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Aγιασμός των Yδάτων στη λίμνη των Κρεμαστών (φωτο)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων γιορτάστηκε φέτος η μέρα των Θεοφανείων στις 6 Ιανουαρίου 2022 στη Γέφυρα Επισκοπής, μια γέφυρα που ενώνει τους Δήμους Αγρινίου – Αγράφων, τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας – Ευρυτανίας, τις Περιφέρειες Στερεάς και Δυτ. Ελλάδας και τις Ιερές Μητροπόλεις Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Καρπενησίου. Μετά το πέρας της ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο