Γιατρός του NHS στον Βρετανό υπ. Υγείας: «Δεν έχω εμβολιαστεί και δεν πρόκειται να το κάνω – Δεν δουλεύουν τα εμβόλια»

18:08 - 08/01/2022

“Τετ -α- τετ”  με τον Βρετανό υπουργό Υγείας Sajid Javid ήρθε ένας γιατρός του βρετανικού εθνικού συστήματος Υγείας αναφορικά με το νέο νόμο για απομάκρυνση από το NHS όσων γιατρών δεν έχουν εμβολιαστεί. Ο Βρετανός υπουργός επισκεπτόμενος το νοσοκομείο King’s College και όταν ρώτησε τους νοσηλευτές και τους γιατρούς αν είναι ικανοποιημένοι με το γεγονός αυτό, δεν είπαν κάτι. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο γιατρός Steve James ο οποίος είπε: «Όχι  δεν μου αρέσει αυτή η απόφαση. Ναι ήμουν θετικός στον COVID για ένα διάστημα. Ανέπτυξα αντισώματα και από τότε δουλεύω στην ΜΕΘ κανονικά. Δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν θέλω να εμβολιαστώ, Τα εμβόλια προστατεύουν για οκτώ εβδομάδες από την «Δέλτα», για την «Όμικρ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις