Τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Ρωσίδη

14:26 - 30/12/2019

Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνόδευσε σήμερα (30/12) στην τελευταία κατοικία του τον Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (26/12), σε ηλικία 92 ετών. The post Τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Ρωσίδη appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το τελευταίο αντίο στον Ηλία Ρωσσίδη με σημαία Ολυμπιακού

Η οικογένεια του Ολυμπιακού απηύθυνε το ύστατο χαίρε στον "θρύλο" της ομάδας Ηλία Ρωσσίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών. Τυλιγμένο με ερυθρόλευκη σημαία το φέρετρο.

Διαβάστε το στο Sport24

Ήταν όλοι εκεί για να «αποχαιρετίσουν» τον Ηλία Ρωσίδη

Οικογένεια, συγγενείς και πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, αποχαιρέτισαν σήμερα το πρωί (30/12) τον παλαίμαχο μεγάλο άσο των «ερυθρολεύκων» και του ελληνικού ποδοσφαίρου Ηλία Ρωσίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 92 ετών.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Ρωσίδη

Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνόδευσε σήμερα (30/12) στην τελευταία κατοικία του τον Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (26/12), σε ηλικία 92 ετών.  Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το φέρετρο του θρυλικού άσου της δεκαετίας του ΄50 ήταν τυλιγμένο με την ερυθρόλευκη σημαία. Το […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Το «αντίο» του Σωκράτη Κόκκαλη στον Ηλία Ρωσίδη [pics]

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο τελευταίο «αντίο» του Ηλία Ρωσίδη, με το θρύλο του Ολυμπιακού να περνά στην αιωνιότητα τυλιγμένος με την ερυθρόλευκη σημαία.

Διαβάστε το στο

Τελευταίο αντίο στον Ηλία Ρωσσίδη με σημαία του Ολυμπιακού

Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνόδευσε σήμερα (30/12) στην τελευταία κατοικία του τον Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (26/12), σε ηλικία 92 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το φέρετρο του θρυλικού άσσου της δεκαετίας του ΄50 ήταν τυλιγμένο με την ερυθρόλευκη σημαία. Το […] Τελευταίο αντίο στον Ηλία Ρωσσίδη με σημαία του Ολυμπιακού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Τελευταίο «αντίο» στον Ηλία Ρωσίδη

Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνόδευσε σήμερα (30/12) στην τελευταία κατοικία του τον Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (26/12), σε ηλικία 92 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και το [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»