Survivor: «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, έπεσαν οι μάσκες»

21:52 - 08/01/2022

Τεταμένο είναι το κλίμα από την μεριά των Διασήμων στο Survivor και η διχόνοια επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. […] The post Survivor: «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, έπεσαν οι μάσκες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόμβα Μυριέλλας στο Survivor: «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία»

Survivor-Μυριέλλα: Ο Βαλάντης μού αποκάλυψε ότι η Ευρυδίκη κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία εναντίον μουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, έπεσαν οι μάσκες» (vid)

Η Μυριέλλα Κουρεντή σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ξέρει ποιος δημιουργεί αυτό το κλίμα εναντίον της και της το εκμυστηρεύτηκε: «Έχοντας καταλάβει στην πραγματικότητα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, που έγινε εναντίον μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ευρυδίκη. Έπεσαν οι μάσκες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor - Μυριέλλα: «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία»

Αρκετά, βαρύ είναι το κλίμα από την μεριά των Διασήμων στο Survivor. Με την ομάδα, να έχει διασπαστεί μετά τις δηλώσεις του Βαλάντη για την Μυριέλλα. Η Μυριέλλα σε δηλώσεις της, στο σημερινό επεισόδιο, ανέφερε ότι ξέρει ποιος δημιουργεί αυτό το κλίμα εναντίον της και της το εκμυστηρεύτηκε: «Έχοντας καταλάβει στην πραγματικότητα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, που έγινε εναντίον μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ευρυδίκη. Έπεσαν οι μάσκες και τα λόγια της γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ψήφισα αγωνιστικά κι εκείνη κίνησε μια ολόκληρη σκευωρία και χρησιμοποιώντας την πειθώ της προσπάθησε να με διώξει. Δυστυχώς δεν της βγήκε. Θεωρώ ότι

Διαβάστε το στο pronews.gr

Survivor – Μυριέλλα – «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από…»

Εχθρικό είναι το κλίμα στους Διάσημους του “Survivor”. Η Μυριέλλα Κουρεντή έμαθε από τον Βαλάντη ποιος οργάνωσε την ψηφοφορία εναντίον της πριν από μερικές μέρες.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Μυριέλλα – «Ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από…»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο