Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά: «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό»
08:22 - 09/01/2022
Συνέντευξη στο «DocVille» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη έδωσε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά κι ένα […]
The post Συγκλονίζει η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά: «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση για Κώστα Βουτσά- Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια
Ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν εκείνος βρισκόταν στην εντατική, λίγες ημέρες πριν «φύγει» από τη ζωή, αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση, το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει γνωστό.
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για τον Κώστα Βούτσα όταν νοσηλευόταν στην εντατική
Συνέντευξη στο «DocVille» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη ανέφερε: «Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη «Σμύρνη». Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα ένα ρόλο διαφορετικό, δραματικό, που θα μείνει”. Ξέρετε τι ήταν το πιο συγκινητικό; Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια, μόνο με τα κορίτσια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το άγνωστο περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά – «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια»
Στον αείμνηστο Κώστα Βουτσά για τον οποίο αποκαλύπτει πρώτη φορά ένα περιστατικό από την περίοδο που
To άρθρο Μιμή Ντενίση: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το άγνωστο περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά – «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά: «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό»
Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται για τον Κώστα Βουτσά. Συνέντευξη στο «DocVille» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη έδωσε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά κι ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν ο ίδιος νοσηλευόταν στην εντατική. «Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη «Σμύρνη». Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜιμή Ντενίση: Συγκλονίζει η αποκάλυψή της για τον Κώστα Βουτσά -«Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό»
«Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στο DocVille και τον Αντώνη Μποσκοϊτη, μίλησε, μεταξύ άλλων, και…
Διαβάστε το στο politik.grΣυγκλονίζει η Μιμή Ντενίση για τον Κώστα Βουτσά: «Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό»
Συνέντευξη στο «DocVille» και τον Αντώνη Μποσκοϊτη έδωσε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά κι ένα περιστατικό με τον Κώστα Βουτσά, όταν ο ίδιος νοσηλευόταν στην εντατική. «Μου έχει μείνει αξέχαστη η υπόκλισή του στη «Σμύρνη». Ο κόσμος έκλαιγε και αυτός μου έλεγε “χαίρομαι που στο τέλος της ζωής μου έκανα […]
Διαβάστε το στο dete.gr