Ανησυχώ για την κόρη μου, λέει ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC

14:56 - 30/12/2019

Την έντονη ανησυχία του για την κόρη του, την πιο διάσημη ακτιβίστρια στον κόσμο, Γκρέτα Τούνμπεργκ, εκφράζει για πρώτη φορά ο πατέρας της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC. Σε μία κατάθεση ψυχής, o Σβάντε Τούνμπεργκ θεωρεί ότι ήταν «κακή ιδέα» για την κόρη του να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής. Η 16χρονη Γκρέτα από τη Σουηδία που έγινε παγκόσμιο σύμβολο για την προστασία του κλίματος, ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους να δηλώνουν το παρών στις διαδηλώσεις της Παρασκευής. Μιλώντας σε δημοσιογράφο του «Radio 4 Τοday Programme» του BBC, ο πατέρας της έφηβης από τη Σουηδία τόνισε ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανησυχώ για την Γκρέτα, λέει ο πάτερα της

Ως «κακή ιδέα» χαρακτήρισε μιλώντας στο BBC ο Σβάντε Τούνμπεργκ, πατέρας της 16χρονης ακτιβίστριας για το κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ, την επιλογή της κόρης του να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα για την κλιματική αλλαγή.

Διαβάστε το στο

Ανησυχώ για την κόρη μου, λέει ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC

Lamianow.gr Ανησυχώ για την κόρη μου, λέει ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC Την έντονη ανησυχία του για την κόρη του, την πιο διάσημη ακτιβίστρια στον κόσμο, Γκρέτα Τούνμπεργκ, εκφράζει για πρώτη φορά ο πατέρας της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC. Σε μία κατάθεση ψυχής, o Σβάντε Τούνμπεργκ θεωρεί ότι ήταν «κακή ιδέα» για την κόρη του να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα κατά της κλιματικής […] Ανησυχώ για την κόρη μου, λέει ο πατέρας της Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ», δηλώνει η Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC

Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία. Σε συνέντευξή της στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Today, της οποίας ήταν σήμερα η φιλοξενούμενη αρχισυντάκτρια, η […]

Διαβάστε το στο politik.gr

«Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ», δηλώνει η Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC

Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν χάσιμο χρόνου να μίλαγε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα γιατί δεν θα της έδινε καμία σημασία. The post «Δεν θα έχανα τον χρόνο μου μιλώντας στον Τραμπ», δηλώνει η Γκρέτα Τούνμπεργκ στο BBC appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους