Θετικός στον covid βρέθηκε ο τριπλά εμβολιασμένος, Αλέξης Τσίπρας
13:52 - 09/01/2022
Εμφανίζει ήπια συμπτώματα.
Το άρθρο Θετικός στον covid βρέθηκε ο τριπλά εμβολιασμένος, Αλέξης Τσίπρας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Θετική στη νόσο και η τριπλοεμβολιασμένη Ελένη Ράντου
Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου μπήκε και αυτή στη λίστα με τους επώνυμους που νοσούν. Με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορονoϊό και μάλιστα ανέφερε ότι διεγνώσθη έπειτα από τρεις ημέρες. Η ίδια σημείωσε επίσης ότι έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου. «Και μετά από 3 μέρες έδειξε τελικά θετικό. Κι ας ήμουν με 3 δόσεις εμβολιασμένη. Κι ας είμαι κλειδαμπαρωμένη. Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά. Αρπαμε όλοι! Περαστικά μας!», έγραψε χαρακτηριστικά και συνόδευσε την ανάρτησή της με μία φωτογραφία του τεστ.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜε κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί.
Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής.
— Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras (@atsipras) January 9, 2022
Περισσότερα σε λίγο...
Διαβάστε το στο pronews.grΜε κορονοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, ενώ όπως ο ίδιος γνωστοποιεί προς το παρόν η οικογένειά του δεν νοσεί και ο ίδιος έχει ήπια συμπτώματα. «Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής» […]
Διαβάστε το στο irafina.gr