Απίστευτος ο Πάνος Καμμένος: Παίζει με τον σκύλο του και κοροϊδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου (video)

14:20 - 09/01/2022

Στο video φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να κρατάει ένα κουκλάκι και να λέει «Είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να ξαναγίνω πρωθυπουργός της Ελλάδος».

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Καμμένος: Τα παιχνίδια με τον σκύλο του και ο… Γιώργος Παπανδρέου

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, το οποίο είναι από τον περασμένο Οκτώβριο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έπειτα από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία ποζάρει με γυαλιά, καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης και τον σκύλο του στην αγκαλιά. Στο συγκεκριμένο «χτύπημά» του συμμετέχει και πάλι ο σκύλος του, με τον Πάνο Καμμένο να κρατάει ένα κουκλάκι-λύκο, που το παρομοιάζει με τον Γιώργο Παπανδρέου, προφανώς σε μία προσπάθειά του να σχολιάσει την τότε υποψηφιότητα του στις εκλογές για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. «Είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να ξαναγίνω πρωθυπουργός της Ελλάδος», ακούγεται να λέει ο ο πρώην υπουργός Άμυνας, με το σκύλο να επιτίθεται

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να παίζει με τον σκύλο του και να κοροϊδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου

Τον γύρο των social media κάνει άλλη μία ανάρτηση του πρώην υπουργού Άμυνας επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Χθες είχε αναρτήσει φωτογραφία με τον ίδιο να φορά σοβιετικό καπέλο και να έχει στην αγκαλιά του έχει ένα σκυλί - Και story στο Instagram από καμπαρέ στο ΠαρίσιΤον γύρο των social media κάνει άλλη μία ανάρτηση του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον ίδιο και το σκυλάκι του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μια ζωή Καμμένος! Παίζει με τον σκύλο του και κοροϊδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου (vid)

O Πάνος Καμμένος όπως φαίνεται και στο video, κρατάει ένα κουκλάκι και να λέει «Είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να ξαναγίνω πρωθυπουργός της Ελλάδος». Στη συνέχεια ο σκύλος δαγκώνει την κούκλα και ο κ. Καμμένος ξεσπά σε γέλια. Χωρίς σχόλια!!!! pic.twitter.com/p5aISJkcIS — 🇬🇷😈Major Haris😎 (@majorharis_q) January 8, 2022 Χθες ο Πάνος Καμμένος έκανε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάνος Καμμένος: Τα παιχνίδια με τον σκύλο του και ο… Γιώργος Παπανδρέου - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο και τον σκύλο του

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Πάνος Καμμένος παίζει με το σκύλο του και κοροϊδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου (βίντεο)

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο Πάνος Καμμένος στο οποίο φαίνεται να περιγελά τον Γιώργο Παπανδρέου. Στο βίντεο, που είχε αναρτηθεί πριν τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Καμμένος κρατά ένα κουκλάκι και απευθυνόμενος στο σκυλάκι του, ράτσας pug, λέει «είμαι ο ΓΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου. Θέλω να γίνω ξανά πρωθυπουργός της Ελλάδας». ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026