Τζόκοβιτς: Παραμένει Αυστραλία και παίζει κανονικά στο τουρνουά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόκοβιτς: Θέλω να μείνω στην Αυστραλία και να αγωνιστώ
Την ώρα που η οικογένειά του μιλάει σε συνέντευξη Τύπου για όλα όσα έχουν γίνει στην Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε δύο μηνύματα μέσω του Twitter. Ο Σέρβος τενίστας έγραψε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ, παρόλα αυτά που έχουν συμβεί. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά σε καταπληκτικούς οπαδούς. «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε δίπλα μου σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός», πρόσθεσε συνέχεια ο Τζόκοβιτς. Η συνέντευξη Τύπου της οικογένεια του Τζόκοβιτς
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζόκοβιτς: Η κυβέρνηση της Αυστραλίας διαψεύδει ότι συνελήφθη στη Μελβούρνη
Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Αυστραλία με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζονται με την κυβέρνηση της χώρας να διαψεύδει πως ο Σέρβος άσος του τένις συνελήφθη στη Μελβούρνη για να απελαθεί.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα αυστραλιανά “The Age” και “The Sydney Morning Herald”, που επικαλούνται πηγές από την κυβέρνηση της χώρας, ο Σέρβος τενίστας δεν έχει συλληφθεί, καθώς ακόμη εξετάζεται η περίπτωση της προσωπικής απόφασης του υπουργού για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του.
Πάντα με βάση όσα προκύπτουν από τα ΜΜΕ της χώρας, ο Άλεξ Χοκ, έχει περιθώριο 4 ωρών για να αποφασίσει αν θα παρέμβει ο ίδιος για να ανατραπεί η ανακοίνωση του δικαστηρίου υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς και να απελαθεί ορι
Διαβάστε το στο grtimes.gr