Θετική στον κορονοϊό η βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Άννα Ευθυμίου
11:56 - 11/01/2022
Το γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook Θετική στον κορoνοϊό διαγνώστηκε η βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Άννα Ευθυμίου. Όπως ανακοίνωσε η ίδια στα social…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κορονοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια είναι εμβολιασμένη και με την αναμνηστική δόση.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘετική στον κορονοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Θετική στον κορονοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν μπορούσε να βρεθεί στο πλατό της πρωινής εκπομπής Happy Day. Έτσι, είπε την καλημέρα στους τηλεθεατές μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης. «Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί» ομολόγησε, μέσα σε όλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα». Όπως παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον αέρα της πρωινής της εκπομπής, είναι διπλά εμβολιασμένη έχοντας προγραμματίσει την τρίτη της δόση. Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετική στον κορονοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές το πρωί της Τετάρτης (12/01) καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της λόγω… κορονοϊού. Το κοινό καλημέρισε ο Δημήτρης Παπανώτας και εξήγησε ότι η παρουσιάστρια απουσιάζει από την εκπομπή επειδή διεγνώσθη θετική στον ιό. Η ίδια βγήκε στον «αέρα» τηλεφωνικά και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘετική στον κορονοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές το πρωί της Τετάρτης (12/01) καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της λόγω… κορονοϊού. Το κοινό καλημέρισε ο Δημήτρης Παπανώτας και εξήγησε ότι η παρουσιάστρια απουσιάζει από την εκπομπή επειδή διεγνώσθη θετική στον ιό. Η ίδια βγήκε στον «αέρα» τηλεφωνικά και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε, […]
Διαβάστε το στο dete.gr