Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αθηνά Οικονομάκου: Περάσαμε δύσκολες περιόδους με το σύζυγό μου
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για την ενασχόληση της με τον χώρο της ένδυσης σε συνεργασία με τη φίλη της Μαίρη Συνατσάκη. Τι ανέφερε για τα παιδιά της, τον σύζυγό της, τις κρίσεις πανικού, τους followers, αλλά και τις προτάσεις που έχει από την τηλεόραση. Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τις επιχειρήσεις της ... Περισσότερα
To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Περάσαμε δύσκολες περιόδους με το σύζυγό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο, ζοριστήκαμε»
H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη ζωή της με την Sienna, τον Μάξιμο, τον σύζυγό της Φίλιππο στο Πρωινό.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον Φίλιππο αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στον χωρισμό»
H Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη ζωή της με την Sienna, τον Μάξιμο, τον σύζυγό της Φίλιππο στο Πρωινό.
Διαβάστε το στο astrology.grΟικονομάκου: “Περάσαμε δύσκολες περιόδους με τον σύζυγό μου, ζοριστήκαμε”
Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε την Τρίτη 11/1 η Αθηνά Οικονομάκου και μίλησε για την επαγγελματική της ζωή. Η δημοφιλής ηθοποιός είναι και επιχειρηματίας, αφού έχει εταιρεία ρούχων μαζί με την καλη της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. Εκτός από αυτό, η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οικογένειά της, ενώ αποκάλυψε ότι […]
Διαβάστε το στο dete.gr