Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως είχε κορoνοϊό και πήγε για συνέντευξη και φωτογράφηση

07:58 - 12/01/2022

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «έσπασε» την σιωπή του όσον αφορά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου όπου είχε διαγνωσθεί θετικός στον κοροναϊό. Το σίριαλ του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζοκοβιτς οδεύει στην 7η ημέρα και…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόκοβιτς: Αποκάλυψε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και πήγε για συνέντευξη – Λάθος του ατζέντη μου η ταξιδιωτική δήλωση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι παραχώρησε συνέντευξη και έκανε φωτογράφιση ενώ γνώριζε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό, λέγοντας ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τον εν λόγω δημοσιογράφο. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο αναφέρει ότι “θέλω να αντιμετωπίσω τη συνεχιζόμενη παραπληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές μου και... The post Τζόκοβιτς: Αποκάλυψε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και πήγε για συνέντευξη – Λάθος του ατζέντη μου η ταξιδιωτική δήλωση appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τζόκοβιτς: Αποκάλυψε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και πήγε για συνέντευξη – Λάθος του ατζέντη μου η ταξιδιωτική δήλωση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι παραχώρησε συνέντευξη και έκανε φωτογράφιση ενώ γνώριζε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό, λέγοντας ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τον εν λόγω δημοσιογράφο. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο αναφέρει ότι “θέλω να αντιμετωπίσω τη συνεχιζόμενη παραπληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές μου και τη συμμετοχή μου […] The post Τζόκοβιτς: Αποκάλυψε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και πήγε για συνέντευξη – Λάθος του ατζέντη μου η ταξιδιωτική δήλωση appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και έσπασε την καραντίνα του

Πώς επιχείρησε να δικαιολογηθεί

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως είχε κορωνοϊό και πήγε για… συνέντευξη και φωτογράφιση

Η ταξιδιωτική δήλωση που «καίει» τον Σέρβο τενίστα και η απάντηση περί «λάθους» του ατζέντη του – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο» λέει για την συνέντευξη που παραχώρησε μετά το θετικό PCR Το σίριαλ του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζοκοβιτς οδεύει στην 7η ημέρα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο υπουργός Μετανάστευσής της Αυστραλίας, θα χρησιμοποιήσει […] The post Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως είχε κορωνοϊό και πήγε για… συνέντευξη και φωτογράφιση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως είχε κορωνοϊό και πήγε για… συνέντευξη και φωτογράφιση

Η ταξιδιωτική δήλωση που «καίει» τον Σέρβο τενίστα και η απάντηση περί «λάθους» του ατζέντη του – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο» λέει για την συνέντευξη που παραχώρησε μετά το θετικό PCR Το σίριαλ του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζοκοβιτς οδεύει στην 7η ημέρα και ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο υπουργός Μετανάστευσής της Αυστραλίας, θα χρησιμοποιήσει ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως είχε κορωνοϊό και πήγε για... συνέντευξη και φωτογράφηση

Έπιασε ρακέτα ο Σέρβος με τον υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας όμως να βρίσκεται στο «σερβίς» - Το έγγραφό που τον «καίει» και η απάντησή του - Ποιος είναι ο Άλεξ Χοκ, που αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την παραμονή ή μη του «Νόλε» στη χώρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχεται δημόσια πως γνώριζε ότι είχε κορονοϊό και πήγε κανονικά σε συνέντευξη και φωτογράφιση

Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς που έχουν γίνει το βασικό θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη αναφορικά με το Australian Open. Ο ανεμβολίαστος Σέρβος τενίστας απασχολεί για μια ακόμη φορά την επικαιρότητα αφού για 7η μέρα παραμένει άγνωστο το αν θα συμμετέχει στο τουρνουά, ή θα ακυρωθεί η βίζα του και […] The post Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχεται δημόσια πως γνώριζε ότι είχε κορονοϊό και πήγε κανονικά σε συνέντευξη και φωτογράφιση appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά