Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι έσπασε καραντίνα ενώ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Το λάθος του ατζέντη του
Ειδικότερα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέφερε πως έμαθε για το θετικό του δείγμα για τον κορονοϊό αφού είχε φύγει από την επίσκεψή του σε παιδιά και πως δεν γνώριζε ως τότε ότι είχε βρεθεί θετικός. Παράλληλα, σημείωσε για τα ταξιδιωτικά έγγραφα πως τα συμπλήρωσε η ομάδα του και απολογήθηκε για το λάθος, ζητώντας συγνώμη. Το ίδιο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤεράστιο ΣΟΚ: Ο Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα μετά το θετικό PCR: «Ήταν… λάθος μου» (+video)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μια μακροσκελή γραπτή δήλωση αποκάλυψε τις κινήσεις του μετά το θετικό PCR τεστ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε, τονίζοντας πως ήταν λάθος του. Διευκρινίσεις σχετικά με όσα ακούγονται για τις κινήσεις του μετά το θετικό τεστ κορωνοϊού έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Με μια μακροσκελή γραπτή δήλωση που ανήρτησε […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΤζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι «έσπασε» εν γνώσει του την καραντίνα - Νέα παράταση στην υπόθεση απέλασης (ΦΩΤΟ)
Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι «έσπασε» εν γνώσει του την καραντίνα - Νέα παράταση στην υπόθεση απέλασης (ΦΩΤΟ)
12/01/2022
Με δήλωσή του στα social media ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό όταν παραχώρησε συνέντευξη στην «Equipe», ενώ πρόσθεσε ότι το λάθος στην αίτησή του για είσοδο στην Αυστραλία έγινε από τους συνοδούς του.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Θα ήθελα να τονίσω μια συνεχή παραπληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητες και την παρουσία μου σε εκδηλώσεις τον Δεκέμβρη, μετά το θετικό PCR τεστ.
Είναι παραπληροφόρηση που πρέπει να διορθωθεί, για να κατευναστεί η ανησυχία σχετικά με την παρουσία μου στην Αυστραλία και να διευκρινιστού
Διαβάστε το στο filathlos.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι έσπασε την καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Όσα αποκάλυψε ο τενίστας
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε σε «παραδοχή» ότι έσπασε την καραντίνα τους της ημέρες που υποχρεούταν να τηρήσει απομόνωση, όταν τον περασμένο μήνα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο τενίστας μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έχουν συμβεί. Το βράδυ της Τρίτης, 11/1, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σε ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε ότι […]
Το άρθρο Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι έσπασε την καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Όσα αποκάλυψε ο τενίστας εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός – Τι έγραψε στα social
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι παραχώρησε συνέντευξη και έκανε φωτογράφιση ενώ γνώριζε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό, λέγοντας ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει τον εν λόγω δημοσιογράφο.
Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο αναφέρει ότι “θέλω να αντιμετωπίσω τη συνεχιζόμενη παραπληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητές μου και τη συμμετοχή μου σε εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο, ενόψει του θετικού μου αποτελέσματος στο τεστ PCR COVID».
Σήμερα, Τετάρτη ο Νόβακ Τζόκοβιτς με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε ορισμένα καίρια ερωτήματα των τελευταίων ημερών. Όπως το γιατί εμφανίστηκε στις 17/12/21, χωρίς μάσκα σε εκδήλωση μ
Διαβάστε το στο grtimes.grΝόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός -Τι έγραψε στα social
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19 τον περασμένο μήνα. Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media χαρακτήρισε την κίνησή του αυτή ως «λάθος κρίση» και παραδέχτηκε ότι συνάντησε δημοσιογράφο για μια συνέντευξη δύο ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στις 16 Δεκεμβρίου. «Δέχομαι ότι έπρεπε να το […]
The post Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα του, αφότου βρέθηκε θετικός -Τι έγραψε στα social appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr